Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit kezdjek ezzel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kezdjek ezzel, ha direkt nem akar tervezni velem?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon jól érezzük magunkat együtt, jó a szex, még egy egyszerű messenger beszélgetés is fantasztikus vele!! De közölte, hogy ő nem akar semmit tőlem, sem házasságot, sem gyereket, sem közös életet. Iszonyúan fájt, hogy ezt mondta, mert reménykedtem, hogy ő is komolyan gondolja. Napok óta marcangol az érzés, hogy nem kellek neki. Úgy érzem teljesen lemaradtam a többi barátomhoz képest. Nekik már minden van! Család, gyerek, saját otthon. Engem meg most dobtak, hogy nem kellek semmire. Hogy lehet ezt túlélni?
2021. jún. 30. 15:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Úgy éld túl ahogy a nálad rosszabb sorsúak
2021. jún. 30. 15:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem vigasz ez most.
2021. jún. 30. 15:45
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Hány éves vagy, hogy ennyire el vagy keseredve?

Amúgy meg ha neked kevés, amit a másik nyújtani tud, akkor ki kell dobni. Mert így csak húzod a saját idődet

2021. jún. 30. 15:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem is annak szánta a kis k*csög, hanem beléd akart rúgni, kérdező, mert ugye, dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Egyébként meg ne hasonlítgasd magad másokhoz, kérdező, mert ezzel a lehető legrosszabbat teszed saját magadnak.

2021. jún. 30. 15:48
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Keresel olyat, akivel egyeznrk a dolgaitok.
2021. jún. 30. 15:56
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Talán megérezte, hogy neked nem is ő kell, csak villogni akarsz a barátok előtt.
2021. jún. 30. 15:58
 7/16 A kérdező kommentje:
4. Erre én is gondoltam, hogy direkt akar bántani, mert semmi érvet nem tudott felhozni ellenem. 29 vagyok.😔
2021. jún. 30. 15:59
 8/16 A kérdező kommentje:
6. Nem.
2021. jún. 30. 15:59
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Érdemes nem a szexel kezdeni, nem boomerség.. Aki téged akar, az szeretne megismerni, veled lenni! A gyerekek, házasság meg évek kérdése, ezt senki nem tudja előre.
2021. jún. 30. 16:10
 10/16 A kérdező kommentje:
9. Szerintem nagyjából érzi az ember, hogy el tudja-e képzelni a másikkal vagy sem.
2021. jún. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!