Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinálhatok otthon műp*nát?
Figyelt kérdés
Már nagyon kanos vagyok. A kezeimet már meguntam. Segítsetek! :'(2010. aug. 26. 15:48
12/16 anonim válasza:
igen, ezt is akartam mondani, anyukádét lemásolhatod.
14/16 anonim válasza:
Neten láttam egy vidinél hogy a csávó egy kígyóuborkát megrakott:D:D:D:D::D
kiszedte a belsejét.és..megdugta:D....
hátha segítettem ezel:D!
15/16 anonim válasza:
Nagymamának a cipőjét, amit féltételezhetően már amúgy sem használ, s aminek felső részére alsó nemi szörzetre emlékeztető prémet varrtak, hogy alkalomadtán erre a célra is megfeleljen, kibéleled egy sikos anyagból készült, vagy pedig laza prémmel borított, körkörösen felcsavart, anyaggal, s már kész is a házi készítésű művagina. Elmondható, hogy évszázados recept alapján készült :))
Egyébként erre találták ki a szexshopot, ott biztosan tudnak ajánlani valamit.
16/16 anonim válasza:
de útálom az ilyen fogykosokat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!