Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy a nők dicsérnek, de a férfiak nem tartanak vonzónak?

Figyelt kérdés

A (hetero) nők ennyire másképp látják a többi nőt?

Vagy persze lehet, hogy az összes pozitív visszajelzés kamu, de azért azt nem gondolnám.

2021. jún. 27. 11:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy életunt, búvalbszott ábrázatod van, földet bámulod, ilyesmik.
2021. jún. 27. 13:09
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk az, hogy valaki jól néz ki, elég szubjektiv... a nők meg sokszor csak illedelmességből is dicsérgetik egymást.
2021. jún. 27. 13:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem nézek ki kifejezetten jól, de a nők visszajelzései alapján átlagosnak gondolnám magam. A férfiaké alapján pedig elég csúnyának.
2021. jún. 27. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
13 Akkor mi a kérdés? Megválaszoltad magadnak. Férfiakkal akarsz ismerkedni, de velük nehezen tudsz, mert sok férfi csúnyának tart. A nők meg lekakilják hogy nézel ki, mert nem akarnak veled párkapcsolatban élni. Nyilván akikkel meg jóban van az ember barátilag, azokkal próbál kedves lenni, felvidítani őket mikor szomorúak.
2021. jún. 27. 13:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Oké de h nézel ki?
2021. jún. 27. 13:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem igazán mondta még senki direktben, hogy csúnya lennék, és hallottam már anekdotikus történeteket arról, hogy xy-nak tetszettem, de nem kezdeményeznek nálam és nem sikerült olyan szituacióba sem kerülni, hogy én tudjak kezdeményezni.
2021. jún. 27. 13:28
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

Az elmondásod alapján, ha nem vagy túlsúlyos, akkor jól nézhetsz ki.

A nők véleményére pedig ne adj, de ezt majd megtanulod te is.

2021. jún. 27. 13:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A nők nem akarnak (ált.) nőkkel párzani, a férfiak viszont igen. Teljesen mást jelent, ha egy hetero nő mondja neked, hogy szép vagy, mint egy vágytól égő férfi. Még csak nem is feltétlenül hazudik neked a nő, szimplán esztétikusnak tarthat, de azt nem jelenti, hogy férfiak számára vonzó vagy.
2021. jún. 27. 17:22
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
Hoooooooogy nézel kiiiii
2021. jún. 27. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
De most komolyan csak látod ,hogy nézel ki😐nekem hiába mondanám nő/ férfi hogy csúnya vagyok,mert van szemem és látom ,hogy nem 😀
2021. jún. 27. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!