Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez zavaró lenne másnak is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zavaró lenne másnak is?

Figyelt kérdés

A páromnak előző kapcsolatából (aminek ő vetett véget) vannak közös állatai az exszel, kutya és két macska. Amikor szakítottak akkor a helyzet úgy hozta, hogy az exnél maradtak az állatok (közelebb volt a munkahelye az lakáshoz, jobb volt a fizetése, közelebb az állatorvos), de a páromnak nagyon hiányoztak mindig az állatok. Mai napig tartják a kapcsolatot az állatok miatt, mondván, hogy közösen vállalták őket. Néha van telefonálás például. Amikor ezt szóvá tettem akkor a párom mondta, hogy akkor kihangosítja a telefont és úgy beszélnek, hogy tudjam, nem beszélnek másról. Tényleg nem. Olyan 5 percet szoktak, hallom is. Ha messengeren van valami azt is simán megmutatja. Fél éve volt olyan hogy az exnek el kellett utaznia és akkor ide jöttek az állatok hétvégére hozzánk akkor találkoztam is vele. Amúgy nincs velük baj, jól neveltek.

Nagyon nem zavaró a mindennapokban, mert sose mesél róla a párom (mármint az exről), nem nosztalgiázik nincs ilyenről szó. Csak az állatok. Nem tudom. Nekem furcsa, nehezen szokom meg. Másnak is az lenne?

2021. jún. 27. 08:33
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem is hülyeség. Az állat nem egy gyerek, hogy válás után is közösen kéne nevelni... A költségek is közösek, vagy mi? :D én a helyükben úgy csináltam volna, hogy a kutya marad ott, a két macska meg jön velem. Vagy fordítva, mindegy.
2021. jún. 27. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Fogd fel úgy, mintha a gyerekeik lennének. Akkor is ugyanez lenne.

Mondjuk azt elvárni, hogy kihangosítva beszéljenek, nagyfokú bunkóság részedről, féltékenység miatti ellenőrzéskényszer. Ez olyan, mintha az üzeneteit olvasgatnád, semmi magánéletet nem hagysz neki. A Messenger üzeneteit is mutogatnia kell, nekem ez már nem férne bele, elküldenélek a búsba. Ahol nincs meg a bizalom, ott úgyis megtette a fene az egészet.

Az én párom is hozott egy kutyát meg egy macskát a kapcsolatba, a kutyát ők is közösen vállalták az exfeleségével, a macska már megvolt a csajnak. A csaj a váláskor mindkettőt leszarta, még a macskát is ott hagyta a páromnak. Szóval szerintem a te párod inkább felelősségteljesen gondolkodik. Engem nem zavarna, hogy kapcsolatban maradt az exével, de hogy nem bízok meg benne és ellenőrizgetem, az annál inkább. Ezen neked kellene változtatni.

2021. jún. 27. 09:34
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Bár 1-nek is igazat adok, de nálam az állat=gyerek, ezért gondolom másként. 2-es voltam.
2021. jún. 27. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
1es vagyok. Egyébként a leírásodból én sem gondolom, hogy az extől tartanod kéne. Csak nevetségesnek meg túlzásnak tartom, hogy állatok miatt örökre (vagyis amíg el nem pusztulnak) összeköttetésben kell maradnia valakinek az exével.
2021. jún. 27. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem, miért kellene mindent és mindenkit kitörölni a múltunkból, csak azért mert új kapcsolatunk van. Ha gyereke lenne akkor is problémád lenne a kapcsolattartás miatt? Neki az állat olyan mintha a gyereke lenne ezek szerint. Ha meg féltékeny vagy rá, ne feledd, ha újra össze akarna jönni az exével, akkor összejönne akkor is ha nem lenne sem közös állat, sem közös gyerek...
2021. jún. 27. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
Na ezért nem szeretem az állatimádókat. Nem is állátimádók ezek már, mert én is szeretem az állatokat, ezek simán állatb*zik.
2021. jún. 27. 10:14
 7/10 anonim ***** válasza:
19%

Na ezért nem szeretem az állatimádókat. Nem is állátimádók ezek már, mert én is szeretem az állatokat, ezek simán állatb*zik.

Te meg egy megkeseredett vénember vagy.

2021. jún. 27. 11:03
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Megkeseredett ember vagyok, mert nem az állatok nálam az elsők? Még le is írtam, hogy szeretem az állatokat, csak nem mániákusan betegesen, S nem ÖNMAGAM szórakoztatására tartva szerencsétleneket. Köszönöm, hogy bemutatod miről is beszélek.
2021. jún. 27. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Magacs dolgok a tények, tudom :)
2021. jún. 27. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Az egyik közeli ismerősöm van hasonló helyzetben. A lány megcsalta és ott maradt nála a kutya. Ő meg olykor elhozza mintha láthatásra vinné. Nem tudja feldolgozni a csajt se nyilván mert közben érzelmi szálak kötik őt a kutya miatt. Meg van bszódba és csodálkozik, hogy nem tud túllépni pedig lenne lehetősége máshol elhelyezni a kutyust. Aki lepontoz csengessen be egy pofonért ma jó kedvem van adok repetát is :D
2021. jún. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!