Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezném, valahol a szívetek mélyén nem irigylitek egy kicsit a Várkonyi Andit, 46 évesen megtalálta az álmai párját aki mellet nőnek érezheti magát, azt csinálja amit szeret, végre bejött neki ez élet?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 06:58
11/17 anonim válasza:
Nem mert az a fajta siker ami Várkonyi Andinak jutott engem nem tenne boldoggá, nem tudom irigyelni.
Mondjuk lehet, hogy a negatív életszemléletem miatt alapból kevés hajlamom van az irigységre.
12/17 anonim válasza:
Én valamennyire mindenkit irigylek egy kicsit, aki talált egy olyan párkapcsolatot, amiben jól érzi magát akkor, amikor nekem épp nincs. De azt nem irigylem tőle, hogy pont Lölő, mert baromira nem tetszik a hapsi és nem vagyok egy pénzmegszállott, anyagias nő (legboldogabb olyan párkapcsolatban voltam a "rózsaszín" időszakban, ahol a párom feleannyit nem keresett, mint én).
13/17 anonim válasza:
Nem értem azokat a válaszolókat akik huszonévesen megtalálva a boldogságot magukhoz hasonlítva véleményezik azt,akinek ez több sikertelen kapcsolat után 46 évesen sikerült ez. Mindenki szeretne boldog lenni. Senki nem örömmámorban szakít. Aki viszont nem volt magányos elképzelni nem tudja,hogy milyen nehéz ismét kapcsolatot alakítani. Ha Várkonyi Andi Vele boldog akkor biztos megvan az alapja,hogy így érezzen. És lehet cáfolni,de nem törvényszerű, hogy ez csak a pénzről szól. Ha közvetve arról pedig nem számít,mindenkit boldoggá tesz ha odafigyelnek rá.
14/17 anonim válasza:
13
Eleinte én is gúnyolódtam magamban, meg undorodva képzeltem el az intim dolgaikat.
Aztán meg ki tudja, gondoljatok bele Bochkor egy retkes tahó, aki folyamatosan ekézhette a külsejét, Lölö meg valószínűleg folyamatosan körbeudvarolja, kényezteti verbálisan is. Lehet ez imponált Andinak.
15/17 anonim válasza:
Vannak sokkal rondabb pasik is és van párjuk.
16/17 anonim válasza:
Ez az Andi párszor már megtalálta élete szerelmét.
Nem baj, ha most kételkedem?
17/17 anonim válasza:
Szerintem Lölönél még Andy Vajna is jobb parti volt. Szexelni már nem kellett vele, viszont sokkal szórakoztatóbb pasi lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!