Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar ha nem akar semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ha nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Kb 1-1,5 hónapja kegismerkedtünk egy férfival, mert többször összefutottunk ugyan azon a helyen és 1-2 köszönés meg mosolygás után megszólított. Azóta folyton keres, jövet menet összefutunk, akár csak egy kávé erejéig, de gyakran több órára, estére (nem éjszakára), nagyon kedves, intelligens, udvarias, mindenben segíteni próbál, pl minap is megszerelte a redőnyömet, vagy egyik reggel random találkoztunk az utcán és bevitt a munkahelyemre, illetve 2 hét múlva elutazom és mondta addig ő vigyáz a kiskutyamra akit nem tudok magammal vinni. Nyilván nagyon jól esik, hogy mindenben segít, másrészt elég sok infót tudok már róla, tudom, hogy megbízható, tudom hol dolgozik (elég komoly pozícióban), futólag találkoztam az egyik barátjával is és egyik sztoriból kiderült, hogy mesélt a barátainak rólam. Nem kételkedem benne, hogy jószándékú, sőt, megbízhatok benne. De nem értem mit akar, ha nem akar tőlem semmit. Eleinte azt hittem tetszem neki, aztán hogy talán szexelni akar, de semmilyen szinten abszolút nem közeledik. Számomra viszont furcsa, hogy felnőtt férfi csakúgy barátkozik, pedig azt is elmondta, hogy nem szokott könnyen barátkozni mert elég csendes típus. Magam részéről meg az a helyzet, hogy ilyen sok időt a legközelebbi barátaimmal, sőt családommal se szoktam tölteni, mint vele. Emiatt nem értem, vajon benne mi zajlik, hogy keres folyton (én őt soha), de nem érdekelem, mint nő.

Szerintetek?

2021. jún. 26. 21:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj? Le akarsz vele feküdni? Partnernek szeretnéd? Mondjad neki, na hagyd elmenni a szerencséd. Pláne ha mondta, hogy nem olyan.
2021. jún. 26. 22:02
 2/12 Noren1989 ***** válasza:

A kiskutyàdat kölcsönkérve akar csajozni a Margit-szigeten!

Erre varrj gombot 🤔😅

2021. jún. 26. 22:03
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Hihetetlen, ha egy pasi nem akar megdugni egy nőt! :O

Milyen szegényes egyes emberek élete...

2021. jún. 26. 22:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Oké, biztos velem van a baj amiért nem értem, hogy mit akar egy pasi tőlem, akár naponta több órán át. Én max párkapcsolatban szoktam ennyi időt férfival tölteni. De szegényes az életem, oké.
2021. jún. 26. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Talán csak nem akarja elsietni, vagy fél „úgy” közeledni.

Kommunikáljatok!

2021. jún. 26. 22:19
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Vagy demiszexuális, és neki kell idő, hogy megismerjen téged, felépülön a bizalom, a csodálat az írányodba, ami később szerelemmé érik.

Ezesetben mindketten szerencsétlenek vagytok. A pasi azért, mert gyors megmászású hölgy vagy. Te meg azért, mert nem tudsz mit kezdeni ezzel.

Ha szimpi azért remélem lesz türelmed megvárni, amíg beérik a dolog.

2021. jún. 26. 22:21
 7/12 A kérdező kommentje:
6, gyors megmászású vagyok amiért 1,5 hónap utána szeretném érteni, hogy miért töltünk együtt ennyi időt? :D gyerelejóisten.
2021. jún. 26. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
Igen. Furi nő vagy. Ennyi.
2021. jún. 26. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy meleg es tenyleg csak baratkozni akar? Foleg hogy mondtad, hogy nem nagyon baratkozos tipus, lehet nincsenek olyan kozeli baratai
2021. jún. 26. 22:56
 10/12 anonim ***** válasza:
30%

Ne törődj a válaszolókkal.

Én pl. azért csinálnám ezt, mert szeretek türelmes lenni, nyugodtan haladni, nincs szükségem arra hogy rámásszak a másikra, majd jön magától az egész. Szóval, valószínű hogy akarhat valamit, csak türelemmel teszi. Ez nagyon jó jel, szerintem becsüld meg.

2021. jún. 26. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!