Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ehhez hogyan viszonyulnak?
Adott egy személy, meg mondjuk egy másik (nő és egy férfi). Már egy ideje ismerkednek, és hát mennek a képek, oda-vissza. Olyanok is, amik a nemiséget nyíltan ábrázolják.
Aztán kiderül, hogy a férfi amúgy szokott nudista strandra járni. A nők ilyenkor kevésbé becsülik meg az olyan képeket, amiket egy nudis férfitól kapnak (mondván, hogy bezzeg téged már csomóan láttak meztelenül).
Kort és nemet is kérek a válaszokhoz. Illetve indoklást.
Az ilyen "én soha nem küldök senkinek" válaszok nem érdekelnek, mert ők nem kompetensek a témában.
10-es, nincs igazad a nagyobbik hányaddal.
11-es, te vagy vad.
12-es, akarsz fogadni? :D
Régebben küldtem pasinak meztelen képet mikor 20 körül voltam. Mert én kis hülye azt hittem ez is természetes és ezzel majd mégjobban "megfogom"
Én is kaptam cserébe természetesen.. Sokszor akkor is ha nem kértem
Én nem értem miért gondolják azt hogy egy álló pöcsös kép engem majd begerjeszt?!
Akkor is ha tetszik a pasi... Hát nem tudom
Szerintem a nőknek abszolút nem nyújt semmi extrát egy ilyen kép
Mi nem erre izgulunk
Nekünk nem elég ennyi
És természetesen már én sem küldök rég senkinek
Egyébként ha megtudom az aktuális pasiról hogy nudizni jár a kép amit küld magáról ha odáig jutunk, már nem töltene el semmi extra érzéssel (amúgy sem, de jelen helyzetben pláne nem)
Hiszen nem az van hogy ez egy intim dolog amit csak én látok, amivel megtisztel a férfi ami olyan bensőséges
Hanem a férfinak ez kB már a természetes kategória
Így elveszlik a varázs
"Így elveszlik a varázs"
Sajnos nem tudod értékelni a gesztusok apró részleteit. Vagy csak nem láttál még vérpéniszt...
Előtted már leírták: a nudi strandon nem álló farokkal vannak az emberek.
Attól a látvány kB ugyanaz
Ez csak titeket izgat férfiakat
De nem értem mi itt a probléma
Keress olyan nőt akinek ez Bejön
Probléma megoldva
Mi az, h a látvány ugyan az? Láttál te már testközelből meztelen férfit? Nem hiszem...
Ha igen, akkor nagyon felszínes a hozzáállásod.
Ráadásul a mérete is több, mint 2x annyi ha áll. Az alakja is más, a bőr is hátracsúszik, felfelé áll (nem lóg).
Azt nem érted, hogy egy nőt először izgalomba kell hozni, és utána mutogatni a pöcsöd. Szexuális felajzottság nélkül a farok csak egy testrész, az is a rondábbik fajtából.
Olvastam régen tanulmányt, ami erről szólt, hogy "arousal" alatt a nők legyőzik az undorukat.
18-as, veled valami nincs rendben szerintem, ha ilyeneket írsz:
" a farok csak egy testrész, az is a rondábbik fajtából"
A gyermekkori abúziókat pszichológus tudja kezelni. Egy egészséges nő számára vonzó a férfi test, beleértve a péniszét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!