Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egy képesség, hogy észre vegyük, ha egy nőnek tetszünk, mint férfi?
26 éves vagyok, 5 barátnőm volt eddig, volt aki hosszabb, volt aki rövidebb ideig, ezen kívül néhány alkalmi kapcsolat.
Igazság szerint egy kivételével mindig kizárólag engem néztek ki a lányok, és én sosem vettem őket észre úgy.
Azaz mindig valami közös ismerős szólt, hogy amúgy nagyon bejövök annak a lánynak, nem tűnik fel?
És nem.
Aztán ha olyan volt természetesen megtettem a lépéseket, mert volt olyan is hogy a lány kezdeményezett, és abszolút ő irányította a kapcsolat alakulását, ami viszont már nem jön be.
Na de egyszerűen nem értem hogy miért nem veszem észre azokat a jeleket?
Amikor utólag elmondta egy-egy lány, hogy ez meg az a taktika része volt akkor leesett hogy basszus, és mennyire egyértelmű is volt, de magamtól nem jövök rá.
Konkrétan balfsznak érzem magam emiatt, és igen szokták mondani hogy nem lehet kiigazodni a nőkön, amiben van is igazság, de ha éppen kilehet igazodni nekem akkor sem megy.
Az "életben" értem az utalásokat ha valami másról van szó, sőt van hogy túl is kombinálok dolgokat, vagy megesik hogy "gondolatolvasó" vagyok, de ismerkedés terén nem.
Úgy gondolom ez nem azért van mert buta vagyok mint a föld, de praktikusabbnak tartom ha az "úgy innék egy pohár vizet" helyett valaki azt mondja, hogy "hoznál nekem egy pohár vizet?"
Ezzel más is van így, vagy nagyjából egyedülálló a problémám?
Van aki mindenkinek tetszik, legalábbis egy ilyet ismerek, ő már akkor is tudta, hogy oda vagyok érte, amikor mélyen próbáltam titkolni. Vele remekül lehetett füstjelezni, mert abszolút értette, de szerintem köztünk működött valami 6. érzék is, mert én általában nem hiszem el, hogy egy nagyon jó pasinál lenne esélyem, de nála szinte semmi kétségem nem volt. Felrakott egy romantikus dalt Fb-ra és azt gondoltam, rám gondolt közben. Úgy, hogy 5 percet se beszéltünk még életünkben. Hogy honnan voltam ebben olyan biztos? Ja, mondjuk onnan, hogy egyszer túlságosan is lereagálta egy ruhámat, vagyis engem benne. Én kerestem egy rá rezonáló dalt, megosztottam és másnap bent volt a munkahelyemen. Vele simán elbeszélgettem így. Soha senki mással nem működött ez a fajta füstjelzés. Vagy túl jól ismerte a nőket vagy én vagyok nagyon átlátszó vagy volt köztünk telepátia, de ha akartam, egyetlen like-al felvettem vele a kapcsolatot vagy ő velem. Más kérdés, hogy reagáltam-e, de a jelentését tudtam.
Viszont van olyan pasi, akivel ez már kevésbé működik, pedig hasonlóan vonzó férfi, de nem tudok kiigazodni rajta, akkor se, ha szívecskékkel bombáz Fb-on. Mintha vele hiányozna az a telepatikus dekódolás.
Ezeket a jeleket a SETI sem tudja ertelmezni....
37F incel
Én férfiként nagyon nehezen tudom értelmezni a nők jelzéseit. Volt már több kapcsolatom, most is van, nem ez a gond.
Hanem pl pont most a héten mosolyogva rámköszönt egy nagyon csinos nő a munkahelyemen, sose láttam, azt sem tudom hol dolgozik melyik részlegen, azóta is köszönget. Mi ez ha nem kapcsolat felvétel? Ő köszönt rám, én simán elmentem valószínűleg eddig is mellette. Lehet bejövök neki, mondjuk én bírnám, mert jó csaj. Csak ilyen van?
7-es, pont erre gondolok én is. Annyiszor beégtem már így. Elkezdett a nő kommunikálni, kereste a társaságomat, meghívott kávézni, mikor meg elakartam hívni, lepattintott, aztán még ő volt megsértődve.
6#
Igen, en is igy jartam szeriaban. Mentem a friendzone-ba hatezerrel.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!