Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit megkínálok csokival, és azt mondja kösz nem, de azért aranyos vagy,az jelentheti azt, hogy nőként nem igazán tekint rám?
Ez azt jelenti, hogy köszöni szépen, most nem kér csokit, de hálás amiért megkínáltad. Ennyit és nem többet. Ahhoz aztán főleg semmi köze, hogy nőként tekint-e rád vagy sem.
Ne kombinálj kérlek ennyire, ez már beteges. Nő vagyok, szintén kombinálós típus, de azért bazz :D Legközelebb azon fogsz agonizálni, hogy "helló"-val köszönt "szia Juci" helyett, és az is tuti azt jelenti, hogy nem vonzódik hozzád, vagy mi? :D
A 12-es már leírta.
Én nem szeretem a csokit. Akkor ez alapján még is meg kéne ennem, nehogy azt hidd, hogy nem jössz be nekem?
Mondjuk én a "kedves" jelzőt használtam volna a helyében, az kevésbé félreérthető. Igaz klisésebb is.
De valószínűleg ő ebbe így nem gondolt bele. Hacsak nem kacsintgatott mellé vagy beszélt idióta hangsúlyozással.
Ez valami szabály, h nem mondja senki azt, h "aranyos" olyannak, aki tetszik neki? :D Ilyet én is tudok mondani, tessék: szerintem ilyen dolgokkal kapcsolatban kb. a 14 évesek bizonytalankodnak. :D
Ez a szó nem egyértelműen jó vagy rossz, így nem lehet egyértelműen az egyik -vélt-irányba következtetni. Leegyszerűsítve: nem tudni, h ez mit jelent nála. Ennyi.
Amúgy olyat meg kifinomult, felnőtt nő nem mond, h "csávó". Na, igazam van? :D
Miért ne mondhatná, hogy aranyos vagy?
Ez akkora szitokszónak számít!?
Ha azt kérdezted volna eleve tőle, hogy tetszem neked? Aranyos vagy, de nem vagy az esetem... akkor sem azt jelenti, hogy nem tekint rád nőként, szimplán nem vagy az esete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!