Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az osszes eddigi párkapcsolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osszes eddigi párkapcsolataidat nezve melyek voltak azok a szulinapi koszontéseid amik megmaradtak jólesett emlekszel rá nyomosabb emlékeþ hagyott?

Figyelt kérdés

Amivel téged koszontott fel a parod

Vagy johetnek olyanok is te mikkel koszontotted ami nem olyan atlagos volt

2021. jún. 22. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem soha nem leptek meg rendesen. A gesztus is eléggé érdekes volt. Ha ajándékot kaptam, mindig az ő vágyaikat tükrözte, rá sem hederítettek arra, amire vágyom, holott nem vagyok egy nagy igényű ember. Az előző párom a képembe vágta, hogy nem ismer, nem tud nekem mit adni. Elvitt 2 napra kirándulni, azt is kötelességből, konkrétan 3x kellett neki leírnom, hogy mit szeretnék csinálni. Én nagyon elkényeztettem őt, de sosem viszonozta.

Összességében várok még az alkalomra, remélem, hogy vannak még úriemberek.

2021. jún. 23. 01:39
 12/13 anonim ***** válasza:
11. Nálam is dettó ugyanez! 😓
2021. jún. 23. 12:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Hàt..nekem meg keresni kell a pozitívakat.

A páromat elnézve megismerve neki olyan ajándèkok passzolnának mint pl egy gerinc, vagy mert allandoan balhézik, talán egy nyugtato, vagy mert neha tiszteletlenul beszél velem, kimosni a száját, egy szappannal, meg ilyen aproságok..

Külön keresnem kell, hogy ne negativ ajandekot adjak mert az is megeshet, hogy ez lesz az utolso ajándék is eleve.

2021. jún. 24. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!