Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már teljesen összezavarodtam. Miért van ez?
neked kell eldöntened, melyikük a fontosabb..
én térden állva kérnék bocsánatot a sráctól, és visszamennék hozzá.. sírni és vágyakozni az után szoktak, akit nagyon szeretnek
Hidd el hogy tudom mi játszódik le benned:
több hónapja együtt voltatok (bár nem tudom csak gondolom h eddig ez volt aleghoszabb kapcsoaltod és gondolom kezdted furcsának érezni hogy ennyi ideje vagy egyvalaki melett- ha nem ezért hát másért) a lényeg hogy a másik srác aki miatt otthagytad a barátodat nyilván valóan egy fellángolás lehetett ez megesik amikor sokáig vagy együtt valakivel és egy kis változásra vágytál viszont száz százalék hogy még szereted a barátodat úgyhogy usgyi vissza hozzá de azonnal és kérj bocsánatot tőle mert nagyon nagy fájdalmat okoztál neki. Ja és beszéljétek meg hogyan tudnátok kicsit feldobni a kapcsolatotokat :D de komyolan ez segit: lehet akár közös pancsizás sok habbal, vagy akár egy közös kis főzés akonyhában ezután kajával beülni a tv-elé és filmet nézni, sőt társasozás és a vesztes megmaszirozza a másikat egyéb hülyeségek :D hidd el beválik ;) sok sikert
Ma fogunk találkozni. Megbeszéljük, hogy hogyan tovább. Remélem, megbocsát, bár nem csodálkoznék ha nem. :(( Annyira gyűlölöm magam, tiszta idegroncs vagyok már. :'(
Kérlek, szurkoljatok!:(
szívből gratulálok
most már vigyázz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!