Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen túl jó fiú vagyok, így nem tudom megtartani a barátnőimet, mert emiatt nem szeretnek belém. Mit csináljak?
A csajok a rossz fiúkra buknak, vagy azokra akik nem igazán rosszak, de nem is jók. Hiába próbálok a 2. kategóriába kerülni, egyszerűen jó fiú vagyok. Nem tudom megtartani a barátnőimet. Nehéz barátnőt szereznem, de még nehezebb megtartanom. (Most is egy hét után lett vége.:()
Az olyan válaszokkal, hogy "majd megtalálod a hozzád illőt" kerüljetek.
Én élni akarok.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:58
Semmi gond. :)
Kérdezőnek: túlságosan alábecsülöd magad! Ez se jó. Tudom hogy elment az önbizalmad :S Az én barátommal is ez volt és ilyenkor olyat kell találni aki kicsit rámenősebb :) ő tuti visszahozza az önbizalmad. nálunk ez úgy működött hogy mostanra egoista lett az önbizalom hiányban szenvedő barátomból xD néha már idegesítő is és ezért néha lelombozom :) nem szeretem az egoistákat. de az se jó ha valaki túl szerény. egyszer próbáld ki hogy igazán mérgesen milyen vagy. nálunk ez bevált és megmutatta hogy milyen valójában. :) csak bízz magadban!
Régen én is depressziós voltam. Kigyógyultam, aztán volt amikor egész jól ment a csajozás:-). Ma pedig itt vagyok...
Tesztoszteron szintem leméretem mindenképp. Ha elég magas lesz, akkor másban a hiba, de valószínünek tartom, hogy nem elég magas. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!