Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim 

válasza:

mert a csádok, akikkel össze akarnak jönni, csak a szexet keresik, 27F incel
2/16 A kérdező kommentje:
Az incel-témát kéretik mellőzni! Köszönöm!
2021. jún. 17. 11:33
3/16 anonim 

válasza:

Szerintem sok férfi van akinek csak az kell és ők képzik a hangos kisebbséget akik ezáltal sokak szemében reprezentálják a többséget.
Én is férfi vagyok,nem érdekelnek a szex kapcsolatok vagy az egy éjszakás kalandok,csak a komoly párkapcsolat vonz és azon belül is monogán vagyok.
Sosem lépnék párkapcsolatba senkivel csak a jó szex miatt,jelenleg is párkapcsolatban élek és kifejezetten gyenge a szex minősége ami hazudnék ha azt mondanám hogy nem zavar de nem ez az elsődleges,amíg minden más jól működik és boldognak érzem magam addig túl tudom élni.
4/16 anonim 

válasza:

Ezt azok gondolják, akik csak ennyit tudnak nyújtani.
5/16 anonim 

válasza:

Általánosítanak, ami nem feltétlenül alaptalan, mert sok férfinak valóban csak a szex kell és ezek képezik a hangos kisebbséget, ahogy a #3-mas is írta.
6/16 anonim 

válasza:

Hangos, de nem kisebbség. Szerinted hány házasság éli túl, ha nincs szex?
7/16 A kérdező kommentje:
Az elég szomorú, ha szex nélkül nincs házasság se.
2021. jún. 17. 14:09
8/16 anonim 

válasza:

Miert lenne szomoru? Keress olyat, aki szinten nem birja a szexet.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem mondhatom, hogy nem bírom, ha még sose szexeltem. Vagyis akarok is valakivel, de az olyan nőket nem bírom, akik csak szexpartnert látnak bennem. Az ilyen nők taszítanak, nem kedvelem a társaságukat.
2021. jún. 17. 14:27
10/16 anonim 

válasza:

Akit egy-két numera után ott hagynak az még szexre sem jó.
Persze ezt fáj nekik beismerni úgyhogy inkább a férfi a hibás és nem ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!