Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hányaknak alakul most az oldalon bármiféle kapcsolata? Neked alakul?
Inkább ne ismerkedjetek innét
Van itt pár beteg elme.
11, pl. kikre gondolsz?
Én is belebotlottam itt pár nagyon fura és beteges pasiba, de ez mindnehol benne van a pakliban :(
#7 Én nem pontoztalak le, de aki igen, az lehet inkább nem a szex miatt, hanem a tinder miatt.
Ugyanis ezt az oldalt kérdeztem, nem úgy általánosságban.
Akinek annyira rossz tapasztalata van mint a #11-nek, leírhatja mi is az. Amennyire persze belefér...Főleg ha ténylegesen valami orvosilag beteg elméről van szó :D
Nem a 11-es vagyok, de olyan már volt velem, hogy innen az oldalról alakult egy szexkapcsolatom, minden okésnak tűnt, tök jó pasi volt. Míg nem egy nap rájöttem, hogy egy kamu profilról ellenőrizget egy ideje, hogy nem-e "csalom meg". Amikor szembesítettem akkor tagadás ezerrel, még élvezte is a dolgot.
A másik egy olyan tag volt, aki gerjedt az animal szexre, ne tudjátok meg milyen beteg dolgokat írt.
A harmadik egy harmincas férfi, ez még fiatalabb koromban történt. Nagyon rá akart venni a talira, majd ő lejön autóval, kellemesen el leszünk egy csendes erdő szélén. Nem találkoztam vele. Majd pár évvel később egy másik felhasználótól hallottam, hogy vele találkozott ez a pasi és meg akarta erőszakolni, alig tudott elmenekülni a lány, szerencsére sikerült.
És ez csak egy pár eset, amik így hirtelen eszembe jutottak.
#15 Úr isten,nem semmi,milyen emberek léteznek,nagyon vigyázz az ilyenekkel,önvédelmet érdemes tanulni,gázsprayt érdemes beszerezni.
Mindig az ilyen embereknek sikerül,aki meg normális annak leginkább max személyesen van esélye.
Oh kerdezo akkor en ertettelek felre :) ne haragudj. Nem ismerkedtem mrg innen:)
Akik ram irtak, ahogy irtam tinderen megtalaltam amit kerestem es amugy nem ismerkednek olyan helyen ahol nem latok fotot a masikrol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!