Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakul ki sok lányban, hogyha valami pasi leszarja a fejét, annál jobban kell neki?
Éppenséggel volt egy lány akiért odáig voltunk egymással, mindig a kedvében jártam, aztán kirakott hogy nem illünk össze, most meg hogy nem szólok hozzá meg rá se nézek, még ő érzi magát szarul, meg forr a feje.
Állandóan teszi/veszi magát előttem, meg nézeget. Azt látom rajta mintha ő akarna felszedni. És minél inkább kerülöm, annál jobban tapad...
Azért, mert az embereknek az kell, ami nem az övék, és értékes. Ha van egy draga sportcipő, amiért oda vagy, gondolsz is rá, hogyan tudnád megvenni, ha nem állsz úgy anyagilag. De ha megveszed, 1 hét múlva már annyira nem érdekel, természetesnek tartod, hogy megvan.
Ugyanez van az emberi kapcsolatokban is.
Nem hittem volna, hogy ezen a fórumon, amin "büszke nők" vannak, ezt így valaki beismeri.
De ez szép volt tőled!
Ez az igazság :) mondjuk, én véleményem szerint erre hiperérzékeny tudok lenni néha és tényleg roppant zavar. Egyszerűen szeretek tetszeni a férfiaknak (bár nem szoktam kirakni sem a melleim, sem a szoknyám alól nem lóg ki semmi). Szeretem, ha figyelnek rám és megjegyeznek. Pont e miatt zaklat, ha ennek az ellenkezője történik :)
#5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!