Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkereső appokat használni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső appokat használni ciki?

Figyelt kérdés
A legtöbb ismerősöm, barátom nagyon gáznak tartja a Tindert és társait, az online ismerkedést. Tényleg gáz? Valamint komoly kapcsolatot tényleg nem lehet találni ilyen módon?

2021. jún. 16. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Manapság inkább már az szokatlan, ha valaki nincs fent legalább tinderen. Milyen korosztály a tied, 40+? De neem, mert ők is fent vannak, szóval még ezt sem tudom mondani 🤷‍♂️
2021. jún. 16. 22:41
 2/8 A kérdező kommentje:
20-30 év közöttiek. És igen, szerintem is az a szokatlan, ha valaki nincs fent Tinderen. Nem rég szóba került ez a baráti társaságban és rajtam kívül mindenki azt mondta, hogy nagyon gáz. 😅
2021. jún. 16. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Dehogy gáz. Irigyek mert ők maguk puhapöxsűek hozzá. Mást könnyű leszólni.

1.5 éve ott ismertem meg a barátomat és köszönjük, jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást

2021. jún. 16. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Az. Milyen ember az, aki ilyenekre szorul?
2021. jún. 16. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Covid alatt azért eléggé beszukultek a lehetőségek.. Én is ebben az időszakban regisztráltam, sztem nem rossz, csak türelem kell ahhoz, hogy a sok közül 1 jó osszejojjon.
2021. jún. 16. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Akk én nagyon gáz vagyok mert semmilyen társkeresőn nem vagyok fent. Feleségem is itt ismertem meg. Várom a kődobálást.
2021. jún. 17. 02:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nade várjál... a gyakorin ismerkedni még gázabb, mint tinderen 😃
2021. jún. 17. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Véletlen volt 🤷🏻‍♂️
2021. jún. 17. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!