Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ember az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ember az, aki azért nem kezd komoly kapcsolatba, mert azt gondolja úgyis elhagyom?

Figyelt kérdés
Meg van győződve róla, hogy nem neki való a komoly kapcsolat és úgyis vége lenne, mint az exeivel és neki ilyen fájdalom nem kell. Gondolkozik így még valaki? Kevésnek érzi magát?
2021. jún. 15. 18:04
1 2
 11/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy nem való neki kapcsolat egyelőre, tőled nem akar semmit. Majd, ha rátalál egy olyan illetőre, akibe szerelmes lesz, mindjárt máshogy lesz minden. Azért keres meg, mert valakit akar maga mellé, aki istápolja, és ha éppen úgy hozza kedve, de járni nem akar veled.
2021. jún. 15. 23:52
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Ebben az esetben tőled nem akar semmit, de alkalomra jó vagy. Nehogy már sajnáld, tartsd magad távol tőle.
2021. jún. 16. 13:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva már megfordult a fejemben, hogy még egyszer nem kellene ez, ha újra szingli lennék. A párom lesz az utolsó kapcsolatom, ha holtomiglan-holtodiglan akkor azért, ha pedig szétmegyünk akkor azért.
2021. jún. 16. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:

#13 ha véletlen be is következne, hogy szétmentek és egy idő után jönne valaki, akibe belezúgsz, akkor tuti nem így fogod gondolni. ;)

Kérdező, attól, hogy keres, nem akar semmi olyat, amit te akarsz. És nem, nem szakítottad meg rendesen a kapcsolatot, mert tetszik, hogy megy utánad. Neki meg az, hogy van kivel szórakoznia a komolyig. Nagy sírás lesz, pedig ő megmondta.

2021. jún. 17. 10:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Pontosan így értettem, hogy adott esetben tennék ellene hogy "belezúgjak" valakibe. Nem találkozok sok ellenkező nemű emberrel alapvetően, nem lenne olyan nehéz.

2021. jún. 17. 11:01
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 mondjuk, az úgy más is, mint akiről a kérdésben szó van. Mert az adja is alá a lovat..
2021. jún. 17. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Oké, én meg saját magamról írtam, mert alapvetően egyetértek a kérdezővel, akkor is ha nem minden ponton egyezünk. :)

2021. jún. 17. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 ja, nem kötekedésnek szántam ám. :D
2021. jún. 17. 11:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!