Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha úgy dugom meg a lányt, hogy többet érez irántam én meg semmit?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy többet akar és szeretne megállapodni, de én nem szeretnék elköteleződni. Viszont szeretek vele lenni.
2021. jún. 14. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
Nem szép dolog. De neked is vannak szükségleteid 🤷‍♂️
2021. jún. 14. 17:03
 12/19 anonim ***** válasza:
6%

10# te vagy a nyomi! Örüljön a lány hogy azzal lehet akit szeret. Vagy szerinted jobb az, ha szeretik, de ő meg nem?

Ne légy hülye, szar érzes tud lenni, csak te még nem jártál más cipőjében. Akkor meg mi jogon sértegetsz másokat?

2021. jún. 14. 17:18
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
#12: hát akkor menjél el prostinak, a fél világ szeretni fog (a te fogalmaid szerint) és még pénzt is fogsz keresni vele. Probléma megoldva.
2021. jún. 14. 17:21
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, hogy így egyáltalán hogy tudod élvezni az együttlétet.

Én nem tudnék utána tükörbe nézni.

2021. jún. 14. 17:26
 15/19 anonim ***** válasza:
2%
Nem, ezt úgy hívják, férfi.
2021. jún. 14. 17:26
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

13# Neked fogalomzavarod van?

Minden pasim szerelmes volt belém, de én nem! Mit nem lehet ezen érteni?

Inkább lennék a szerelmemmel, és az sem érdekel ha nem akar többet tőlem.

Szerinted a lány miért van a pasival? Pontosan tudja hogy nem lesz ebből hosszu távu kaocsolat. Akkor miért van vele? Hát azért amit fent leírtam. Remélem már világos.

2021. jún. 14. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy az.
2021. jún. 14. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:
86%
Na, összegyűltek az itteni úriemberek, akiket csak azért kosaraznak ki a lányok, mert túl jók és kedvesek :)
2021. jún. 14. 18:01
 19/19 anonim ***** válasza:
32%

Már behülyítetted, szóval az se jobb, ha nem dugod meg.

Velem volt aki megcsinálta. Először behálózott, mondjuk nem kellett sok, mert fülig belezúgtam 5 perc alatt és ez látszott rajtam. Aztán közeledni kezdett.

Aztán közölte, hogy nem lehet mégse, ez nem helyes, stb...Aztán egy hét múlva lerohant a vágyaival, megbeszéltük helyet, időpontot.

Másnap reggel meg kihajított az életéből. Addig is célozgatott rá, de akkor először volt igazán egyenes, hogy neki csak egy kaland férne bele és nem tudja megadni érzelmileg, ezért inkább hagyjuk...

Sejtettem, hogy nem akar feleségül venni, de hogy egy alkalom lett volna és csá...

Utána hónapok múlva megkeresett, de akkor is meggondolta magát. Aztán 2 év múlva ugyanez.

Volt, amikor a falat kapartam kínomban, mert annyira fel tudott izgatni, ahogy senki más egész életemben.

Amikor először keresett meg azzal hónapok múlva, hogy csak szexet akar, én már abba is belementem, mert nekem megérte volna. De akkor is eltűnt inkább.

Volt, amikor úgy éreztem magam, mint akiről letépte a ruhát és ott hagyott volna meztelen.

Nagyon kegyetlen volt velem.

Még azt megértem, hogy egyszer az ember meggondolja magát valami miatt, de amikor ez rendszeres...

Évekbe telt, mire úgy-ahogy kihevertem.

Sokszor gondoltam arra, hogy legalább annyi jó lett volna benne, hogy szexeltem volna egy jót, de még az se. Csak a sok szenvedés.

Hát nem tudom, mit ártottam neki, de ezt ellenségemnek se kívánom.

Legyél egyenes és őszinte, döntsd el mit akarsz, de ne csináld ezt, amit ő, mert ennél szemetebb dolog nincs a világon.

Én tudomásul vettem, hogy csak szex, nekem jó lett volna egy alkalom is. Amúgy is az a fajta férfi, akit én nem biztos, hogy valaha akartam volna többre csak szexnél, szóval lehet, hogy full szerelmes voltam, de nagyon el volt tévedve, ha azt hitte, hogy én bármi komolyat el tudtam volna vele képzelni. Imádtam, szerettem, életem egyik legnagyobb szerelme marad mindig is, de nem, köszönöm, főleg ezek után nem kéne komolyra soha.

2021. jún. 14. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!