Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mi az a határ ami még belefér vékonyságot (elsősorban lábak vékonyságát) tekintve?
Szerintem férfiaknál nagyobb "baj" az, ha vastag a combjuk, főleg ha nagy a fenekük, az eléggé kiábrándító szerintem. Pláne ha még szőr sincs rajta.
Annyira nem nézem ezt, de ha egészséges alkatod van, akkor biztosan nem vagy túl vékony. Ha úgy érzed, hogy nagyon piszkafa vagy, akkor érdemes lenne több fehérjét enni és kicsit rágyúrni squattal meg hasonlókkal, de nekem személy szerint az atletikusabb alkatú pasik jönnek be.
Szóval ez egyéni ízlés kérdése. Az egészségedre figyelj elsősorban, az mindig vonzó.
#2 igen, ezek azért nem néznek ki jól, mert betegesnek tűnnek. Bár szerintem az első linknél alapvetően maga a pasi/az arckifejezése néz ki kicsit ijesztően, emiatt az összkép is taszítóbb. Egy ápoltabb, normálisabb kinézetű pasin még ez az alkat is jobban elmegy szerintem.
Szóval az összkép, meg az egészséges kisugárzás eléggé dominálnak általában.
#2 az első linkeden a férfi csak az arca meg a bozontos fekete szőrzete miatt visszataszító, szerintem nem gáz pálcika a teste (már amennyi látszik belőle).
A második linken szerintem is az első kettő borzasztó sovány, ez az alak már szóba se jöhetne. Viszont nagyon szuper munkát végeztek magukon!
Ez a testalkat pl nálam totál esélytelen:
De igazából kb az a feltétel, hogy ne legyen vékonyabb a combja, mint nekem. Lehetőleg izomból, de ha izom+zsír, az sem zavar (a csak zsír mondjuk zavarna, de ilyennel nem sokkal találkoztam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!