Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi vagy egy női bók hitelesebb egy nő külsejét illetően?
Inkább az fontos, hogy kitől kapom a bókot.
Amikor a barátom mondja szex közben, az vonzó és igaz, amikor kéretlenül írnak ismeretlenek, hogy "Szia, gyönyörű vagy, szeretnél ismerkedni?" az teljesen érdektelen és valószínűleg mindenkinél eljátssza.
Nők esetében pedig mondjuk egy eladó már csak azért is kedvesebb, hátha ezzel el tudja adni a ruháit, akkor is, ha rosszul ír, míg ha valódi barátaid vannak, akkor ők őszinték veled ilyen téren (is).
Csak helyzetfüggő.
Nők is szokták egymást érdekből, vagy puszta udvariasságból megdicsérni.
Férfiaknál is kb ugyanez.
nem ezen mulik. alapvetoen a noknek nincs ‘hatso szandeka’ a bokolassal, tehat nem megdugni akarnak vagy ilyesmi, de bizonyos noknek ez kb csak megszokasbol megy, hogy megdicserik a masikat, hogy csini vagy, jo a cuccod stb, tehat olyan nagyon nagy jelentosege nincs.
ferfiaknal is van ilyen, akik azt hiszik, hogy egy-ket kedves szoval bejutnak a bugyidba.
szerintem inkabb attol fugg, ki mikor, milyen szituacioban es mit bokol.
pl volt nalunk ceges karacsonyi parti, ahova kioltoztem, nyilvan bokoltak ferfiak is, de a legjobban egy idegen lany bokja esett a mosdoban, aki meglatott es kb ‘leesett az alla’ hogy fhu de jol nezek ki, baromi jo a sminkem meg a ruham es hasonlok, es lattam rajta, hogy tok oszinte es spotan, egyszeruem csak el akarta mondani, h jol nezek ki es kesz, mindenfele erdek nelkul.
Szerintem egyik se. A noknek fura szokasa indokolatlanul bokolni mas noknek. Nekem is szoktak, es oke, ha a hajamat/ruhamat/sminkemet/tetovalasaimat dicserik, mert az jogos, de olyan botranyosan ronda az arcszerkezetem es olyan gusztustalan a testem, hogy epeszu ember oszinten nem mondana ra semmi pozitivat. Ilyenkor neha elgondolkodom, hogy amikor pl. a nagy, gorbe orromat vagy az elonytelen alakomat "irigylik", esetleg a szeplos, hullafeher boromet dicserik, akkor szorakoznak-e vagy csak siman fogyik :D
Ferfiak nekem nem szoktak bokolni, fentebb ismertetett okokbol, de amugy se lehet nekik hinni, mert dugas remenyeben barkit az egekig magasztalnak.
Annak a bokja szamit, aki oszinten mondja, nem erdekbol vagy "kotelessegbol".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!