Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az itteni sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az itteni sikertelen hímneműek (nem csak incelek) a való életben mennyire lehetnek jók a tőlük eltérően gondolkodó nők és férfiak testbeszédének és arckifejezéseinek helyes értelmezésében?

Figyelt kérdés

#szocializáció #testbeszéd #mimika #nem-verbális jelzések
2021. jún. 11. 15:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10: szerinted?
2021. jún. 11. 15:52
 12/22 A kérdező kommentje:

"Kérdező te egy életképtelen barom vagy!

-na most akárhogy nonverbálisankommunikálok veled, ez akkor is azt jelenti, amit."

Mivel nem élőben látjuk egymást, te nagyeszű. Viszont ha élőben látnám, hogy milyen arckifejezés és testbeszéd kíséri, akár az is kiderülhetne, hogy ezt viccnek szántad, és nem kell komolyan venni.

2021. jún. 11. 15:53
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
#11! Azért kérdem, mert nem tudjuk!
2021. jún. 11. 15:55
 14/22 A kérdező kommentje:
#13: találgass.
2021. jún. 11. 15:57
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

Kérdésen is rég röhögtem ekkorát mint itt, most a mi kis forradalmár kérdink be akarja bizonyítani, hogy az emberiség nonverbális kommunikációja fontosabb mint az amit kimondunk! 😂😂

Nem az!

2021. jún. 11. 15:59
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
Akkor egy hímnős csiga vagy és kész.
2021. jún. 11. 16:00
 17/22 A kérdező kommentje:

"a mi kis forradalmár kérdink be akarja bizonyítani, hogy az emberiség nonverbális kommunikációja fontosabb mint az amit kimondunk! "

Nekem ez nem feladatom, azok, akik ezt a területet kutatják, már megtették helyettem. Ha vetted volna a fáradságot, és beleolvastál volna abba, amit linkeltem, már réges-régen tisztában lennél vele, hogy itt te vagy az, aki sikeresen viccet csinált magából, nem én.

2021. jún. 11. 16:04
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

Dugd ki az orrodat kérdező a való világba, aztán takarózz azzal, hogy valami kutató valahol valamit gondolt. Más kutatók meg egészen más eredményt mértek, erről ennyit. Egy tény, ahogy ezt valaki más is írta, akit kikosaraznak, ott aztán nagyon mindegy, hogy milyen a nonverbális kommunikáció.

De akkor cáfold meg! Bizonyítsd be, hogy az "én legfeljebb barátként tekintek rád" vagy az "ezt nem kéne erőltetni" nos ezek, ha elég jól csűrjük-csavarjuk szigorúan nonverbálisan, akkor valójában azt jelenti, hogy "Te vagy minden vágyam"! Na várjuk!

2021. jún. 11. 16:20
 19/22 A kérdező kommentje:

"De akkor cáfold meg! Bizonyítsd be, hogy az "én legfeljebb barátként tekintek rád" vagy az "ezt nem kéne erőltetni" nos ezek, ha elég jól csűrjük-csavarjuk szigorúan nonverbálisan, akkor valójában azt jelenti, hogy "Te vagy minden vágyam"! Na várjuk!"

Köszike, de nem érdekel a nyomorod, és nem vagyok a bohócod.

2021. jún. 11. 16:27
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
Köszönöm kérdező, csak ezt szerettem volna olvasni! Tehát éppen most ismered be, hogy igazam van, mert láthatóan nem tudsz mit kezdeni azzal, amit kértem, és látod ez a te nyomorod.
2021. jún. 11. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!