Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet egy szép lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet egy szép lány érdeklődését felkelteni?

Figyelt kérdés
Mi érdekli a lányokat, amivel el lehet kezdeni beszélgetni, akár első látás után?

2021. jún. 9. 10:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9# mindig 1 lányról van szó!

Mert egyszerre (általában) csak 1 tetszik meg. De nagyon zavar az az érzés, amikor kb hetente 2X megtetszik 1-1 lány, és ránézésre én is szimpi vagyok neki, és nem teszek semmit, csak nézek ki a fejemből kb. De mondjuk ő is...

Szóval ezen szeretnék változtatni, és az a lány amelyik megtetszik, és érzem is hogy jó lesz, akkor őt megszólítani.

Bár csak 1 lányról lenne szó! Akkor könnyű lenne a helyzet, de Budapesten én még (a családon, az iskolán, és a boltosokon kívül) sosem találkoztam 2X ugyan azzal az emberrel. Ami nagyon zavaró tényező, mert nincs kit megismerjek, nincs ki megtetszen, csak az első pár percnyi találkozásra tudok hagyatkozni.

Ezért kérdem, hogy mivel lehet felkelteni az érdeklődését komolyabban?! Mert azzal hogy mellette utazok, vagy elsétálok mellette, még nem nagyon jött össze semmi extrán jó dolog..

Ezen próbálok változtatni, mert egyre inkább egyedül érzem magam.

2021. jún. 10. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Marha egyszerű azzal amivel egy kevésbé szép lányal.

Mindenki más más és más szemilyéseg,de az altalnasos dolgok igazak rájuk.

Olyan dolgok amikről téged is érdekelhet filmek,konyvek

De ha van minimális vonzalom akor,a témák jönnek maguktól.

De módjuk ha megismersz egy lányt egy bulin vagy az utcán stb és megadja a fb vagy instajat (te a telefon számat kérd majd később a facebookot) reagálhatsz egy képére valami kreatívat és cukit csak ne legyen se gáz és ilyen fura.

És igen fontos a külső is,itt is minden lánynak más elképzelése van,hogy milyen az igazi neki.

De ha van egy egészéges minimálisan izmos fizikumod (amit az annyira nem nehéz elérni) akor meg is a ruháid jobban fognak,állni rajtad

De lényeg olyan ruhákat hordj ami neked tetszik és stílusos ugyan ez igaz a haj és akar a szakáll stílusod.

De persze ehez kell egy magabiztos kisugárzas is

El lehet játszani a magabiztos férfit de az a jó ha ez termeszet3s és ez megvalósítható szinte minden atlagos férfinak csak akartat erő kell és pár jó barát aki biztat és segít 😉

2021. jún. 10. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
nem láttam amit írtál de a lényege ugyan az
2021. jún. 10. 19:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem, szólítsd meg őket és beszélgess velük:D elég egyértelmű. Mire számítottál, hogy ugrókötelezned kellene elöttük?
2021. jún. 10. 20:40
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
Valami meglepővel.
2021. jún. 11. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!