Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felkelteni egy fiú érdeklődését?
A kérdésem most elsősorban fiúkhoz szól: nektek mi az, amitől egy lány megtetszik nektek? Amivel "el lehet csábítani" titeket?
A kérdésemet azért teszem fel, mert van egy srác, akibe az utóbbi időben nagyon belehabarodtam... Egy nagy baráti társaságban vagyunk, mellesleg évfolyamtársak. Azon kívül, hogy nagyon okos, udvarias, vicces, aranyos, jófej és még helyes is (nem kicsit :DD), nem rég kiderült, hogy nincs nagyon önbizalma :/ mármint társaságban nagyon felszabadult, de az énképe nincs a helyén. Legközelebb szerintem szeptemberben fogunk találkozni. A válaszokat előre is köszönöm :)
Igaza van az előttemszólónak.
Azzal megkönnyítheted a dolgod, ha Te mész oda hozzá beszélgetni, megismerni egymást.
Így aztán gyors választ is kapsz arra, hogy te is tetszel-e neki.
Hajrá, sok sikert! :D
Vagy akár írhatsz is neki. Biztos nem venné rossz néven :P
Mert úgy tűnik neked kell az első lépést megtenni
Igen a többiekjol irták detényleg, denemakarok OFF-olni
Deha a csávonak másvalakitetszik akkor telyesen mindegy,hogy mitcsinálsz akkorsem tudod elcsábitani..szerintem
hát, ha óvatosabb akarsz lenni, próbáld meg, hogy szeptemberben amikor tlaálkoztok (gyanítom suli) vagy, ha az előtt látod akárhol próbálj senki finom jelzéseket adni. pl. ránézel és finoman mosolyogsz, vagy kicsit ráharapsz az ajkadra közben, esetleg ráköszönsz, ha már láttátok egymást (gyanítom igen). Ha nem veszi a lapot akkor menj oda stb..
Ha meg bátrabb vagy írj rá most azonnal :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!