Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a szemét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a szemét ebben a történetben?

Figyelt kérdés
Fél éve bepróbálkoztam egy lánynál, aki elutasított. A barátságát ajánlotta, amit elfogadtam (mára már elképzelhetetlennek tartom, hogy együtt legyünk). Gyakran beszélünk, jól elvoltunk. Beszélgetés közben szóba került, hogy én egyébként randizgatok, és emiatt megsértődött. Már napok óta nem válaszol. Mit gondoltok, tényleg bántóan viselkedtem ebben a helyzetben?
2021. jún. 8. 10:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%
Te voltal a tartalek kan, a cserejatekos a kispadon. Ez most elúszott neki. Ezert durci. Az ég mentsen meg az ilyen barátoktól.
2021. jún. 8. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!