Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van összefüggés ebben?
A kérdésem kicsit tudományos, de kíváncsi vagyok hogy ti találtatok-e összefüggést. A kérdésem az, hogy mit jelent az, hogy egy férfi TÖKÖS? Itt a herék nagysága a fontos, hogy több tesztoszteront termel, ezáltal keményen beleáll a dolgokba, férfiasan viselkedik? Mivel férfi vagyok, sokszor jártam zuhanyzóban, és ott is azt vettem észre, hogy a tökös srácok sokkal harsányabbak, agresszívebbek, mint a kis tökű társaik. A TÖKÖS az férfiast jelent, de ennek tényleg van szervi alapja?
Amikor a nők a tökös férfit keresik, és amikor már van párjuk, tapasztaltak összefüggést? Létezik olyan, hogy nagy golyók, de visszahúzódó, alárendelődő személyiség?
Szerintem nincs összefüggés a nemi szervekhez.
A tökös férfi annyit jelent, hogy van bátorsága megtenni, vagy kimondani bizonyos dolgokat. Röviden tömören bátor.
30+ N
Értem, de a here az tesztoszteront termel, ami meg hozza a bátorságot. Nekem pl. nincs ökölnyi golyóm, én inkább kerülöm a balhét, a konfliktust. Mások meg büntetőfékeznek, agyonverik a másikat, napi 5X akarnak szexelni, csak önmagukat képviselik, csak a saját érdeküket nézik.
A munkahelyemen is ezt látom, akik olyanok, azok simán félrelépnek, benne vannak a balhéban, akiknek meg nincs méretes zacsi, azok meg elvannak szépen csendben. A kérdésem arról szólna, hogy ezt más is észrevette már? A barátnőm is mondta, hogy az előző barátja, naponta többször is szexelt vele(állandóan), de neki ez már sok volt, a srác meg nem tudott leállni. Neki is két strucc tojása volt.
Láttam már kicsi és nagy golyóval rendelkező férfit az életem során és nem vettem észre rajtuk ezt az összefüggést. Nem az határozza meg a férfias bátorságot.
1#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!