Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarlás fázisban korai ilyen dolgokat írni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy két randi között vagy. Az első megvolt, lesz második, csók még nem volt. Korai ilyen fázisban olyan dolgokat írni, hogy hiányzik belőle valami? Mármint nem konkrétan ő, hanem vagy egy tulajdonsága, vagy egy jelenet a randiból, vagy bármi, ami hozzá köthető. Igazából eléggé odáig vagyok érte, és félek attól, hogy ettől nagyon rámanős leszek. Vagy nagyon elárulom magamat, és azzal az ellenkezőjét fogom elérni.2021. jún. 6. 00:47
1/9 anonim válasza:
A hiányzik belőle valami az elég furán hangzik. Inkább azt jelenti, hogy kevés, valami nincs meg benne.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, én még várnék ilyennel egy kicsit. Alig ismeritek egymást. Inkább csak köszönd meg neki, hogy jól érezted magad a társaságában.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez így nagyon fura lett leírva :D szóval nem belőle hiányzik valami, hanem valamilyen tulajdonsága hiányzik, értitek.
2021. jún. 6. 00:54
3/9 anonim válasza:
Inkább ne írj neki semmit, mert azzal a lendülettel fogja félre érteni.
Majd a második randin elmondod neki élőben. az a biztos.
4/9 anonim válasza:
Első randin kell a csók! Innentől már totál fogalmatlan vagy.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen Ted Mosbys. Persze nagyon a másik személyiségétől függ, hogy hogy élné ezt meg, de a legtöbb embert ezzel elijesztenéd.
7/9 anonim válasza:
Most ezt csak én nem tudom bóknak venni?
Nekem egy pasi ilyet írna, hogy hianyzik neki belőlem valami pl tulajdonság.... Hát akkor sorry ott az ajtó
Szerintem ez elég gáz
8/9 A kérdező kommentje:
#7: szerintem félreérted, elég hülyén fogalmaztam. Így képzeld el: "hiányzik a nevetésed/mosolyod". Csak nem ilyen elcsépelt dolgot hoznék fel, hanem valami egyedibbet. De igazatok van, sok lenne!
2021. jún. 6. 10:12
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit sok, várj még mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!