Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rákérdezzek mi van köztünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek mi van köztünk, vagy még korai és mindent elrontanék?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 2 hónapja találkozgatok. Én szexkapcsolatnak szántam (4 éves kapcsolat után szakítottam, utána kerestem őt meg, de nem akartam semmi komolyba belemenni). Ő az a tipikus f*ckboy, legalábbis annak tűnt, emiatt is gondoltam, hogy nem lesz ebből semmi. Viszont érdekesen viselkedik. Sokat beszélgetünk, meg akarja ismerni a családomat, nagyon sokat keres és átjön akkor is, amikor havi bajom van (ilyenkor nem szexelünk, de nem rajtam múlik, hanem rajta és szólok neki előtte, hogy ez a helyzet). Én jól érzem magam így, de nem tisztáztuk a legelején, hogy ez most szexkapcsolat lesz és nem tudom ő hogyan gondolja
2021. febr. 20. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Hát, én mindenképp várnék, hogy ő lépjen valamit konkrétan, mert ha egy nő kezdi el feszegetni ezeket a dolgokat, akkor igen, elronthatja. De nem derült ki, hogy te most mit is szeretnél.. mert ha csak szexet, akkor viszont rákérdezhetsz, bár akkor is tönkre mehet a dolog, mert ha kiderül, hogy ő viszont többet, akkor lehet hogy inkább nem talizik veled onnantól.
2021. febr. 20. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont érdemesebb lenne megkérdezni, mint körmöt rágni. Akinél ezzel elvágod magad, az annyit is ért.
2021. febr. 20. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!