Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire toleraljak a nok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire toleraljak a nok, ha a pasi kisse ideges tipus?

Figyelt kérdés

Peldanak okaert itt van PCHOOLY, szerintetek o mennyire nepszeru a noknel?

Rola van szo:

[link]

2021. jún. 5. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kösz kihagynám✌️
2021. jún. 5. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

NYILVÁN más nő nevében nem tudok beszélni, és elég gáz is így kérdezni "A Nőkről", mint kollektíváról, de személy szerint én semennyire sem tolerálom. Még barátnak, vagy távoli ismerősnek sem, nem hogy társnak, akivel napi szinten beszélek.

Nem szórakoztató, nem bizalomgerjesztő, nem érdekes, nem kívánatos egy folyton visító férfi.

2021. jún. 5. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Én is ideges vagyok, ha az ellenzéket látom.
2021. jún. 5. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Más nevében nem tudok nyilatkozni, de én messziről elkerülném. Csak beletekertem a videóba és épp egy kirohanás közepét sikerült elkapni. Ezt nem csak kissé ideges típusnak mondanám, inkább idegbetegnek.

Én a normális, kiegyensúlyozott férfiakat preferálom, de hát kinek mi.

2021. jún. 5. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Először azt akartam írni, hogy azért tolerálják valamennyire, én is egy kicsit ideges típus vagyok, nagy fel tudom húzni magam dolgokon, próbálok változtatni rajta, irígylem azokat akik minden helyzetben nyugodtak tudnak maradni. De úgy vettem észre, hogy ez nem annyira zavarja azokat akiket ismerek.

Viszont ez az ember a videóban szerintem konkrétan egy idegbeteg, én férfiként mondom, hogy félnék tőle, bármikor rájön egy ilyen roham és nekemtámad. Ezt én sem tolerálnám, még barátként sem.

2021. jún. 5. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!