Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki ilyet csinál? Van erre normális magyarázat?
Figyelt kérdés
Fiúk! Ha egy csajjal jó barátok vagytok, és ő belétek szeret, aztán egy ideig küzdötök a barátságért (pedig a lány megmondta, hogy békén kéne egymást hagynotok), aztán mégis barátkoztok újra, aztán tényleg félbe marad az egész, és utána a csaj keres (de nem nyomul, mert mindig a srác viselkedett kétértelműen, nem a csaj!), és már megint nem úgy csináltok, ahogy a barátok szoktak... Aztán a srác megtudja, hogy a csaj még mindig szereti, összevesznek, kölcsönösen csalódnak egymásban, a fiú lekvázza a lányt (pedig erre oka nincs), megállapodnak abban, hogy nem beszélnek többet. Erre a fiú ráír msn-en a lányra, és nem hogy békén hagyná, hanem még tovább idegesíti. Szóval... A kérdés tulajdonképp az lenne, hogy vajon milyen indíttatásból viselkedhet így egy srác? Normális ez? Szerintem nem. Bocsi ha hosszú, érthetelen és unalmas lett, kicsit ideges vagyok.2010. aug. 25. 00:57
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Remélem érted, hogy ez csak vicc volt, a kérdésedre a komoly válasz: passz...
Késő van, ne haragudj!
De remélem megoldódik a problémád minél előbb!
Üdv, és jó éjt!
:-)
28F
12/14 anonim válasza:
Na, végigolvastam, végiggondoltam, és arra jutottam, hogy ne foglalkozz ilyen huékkel!
Ez a csákó nem érdemel meg, pláne ha így viselkedik, jól esik neki hogy csak úgy leqrvázhat!
Szerintem tiltsd le msnen!
És ne foglalkozz vele, ha nem érti meg, mond meg neki hogy neked meg az a véleményed róla, hogy ő meg egy telibeszart búvárruha!
Ennyi kb!
Na jó éjt!
28F
14/14 anonim válasza:
Keresd vissza a pasit és kérj tölle talit,hogy meg dumáljátok,ha össze jön a tali akkor smaciudle hátha összejöttök,vagy pofozdfel hátha végleg "szakitotok"vagy mi.Én a smárolos verziot ajánlom,mert legalább igazábol kiábrándulhatsz majd a srácbol,nem pedig a jelenlegi,ha nem beszélünk akkor nem vagyok szeerelmes hülyülés lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!