Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső érdeklődésre, ha ezt mondja a férfi, az mit jelent?
Nekem azt mondja a párom, hogy ő sosem akar megnősülni, és nem zavarja, ha esetleg sosem lesz gyereke. Alapjában véve ezt el tudom fogadni. Én elváltam, gyerekem van és többet nem akarok.
Viszont ennek ellenére, ha valaki kérdezi tőle, hogy mikor nősül meg, olyan távoli ismerős, aki rólam nem tud, akkor azt mondja, ráér még erre.
Ugye, ez azt jelenti, hogy nem tervez velem hosszú távon?
Ő azt mondja, belemagyarázom.
Azt jelenti, hogy az ismerős kérdésére hárít, nem akar magyarázkodni.
Én gyereket nem akarok, ha megkérdezik, hogy mikor tervezek szülni, azt szoktam mondani, hogy "majd ha itt lesz az ideje", mert akkor nem firtatják tovább. Ne gondold túl.
Amúgy meg: Honnan tudod, hogy mit mond egy olyan ismerősnek, aki rólad nem tud?
1#, ő is elmeséli, ha ilyennszitu van, meg hallottamnis már, mikor együtt intéztünk valamit, én vártam rá, neki meg az ügyintéző ismerőse volt és lezajlott a beszélgetés.
2#, több mindent is mondott erre, pl hogy honnan tudhatnánk, hogy alakul a jövő, meg hogy felesleges ígérnie nekem bármit, a tettek meg az idő dönt el mindent.
Ez valahol igaz, de felfogható hárításnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!