Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál hány éves kortól számít cikinek a szüzesség?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 13:41
1/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy ciki életkor 🤷♂️
2/9 Dr.med.habil. Genya válasza:
Nem ciki, de inkább furának mondanám, olyan 20 fölött. Ne vegyük ide az apácákat, meg akik várnak házasságig, stb.
De aki szeretné nagyon, és mondjuk 25 éves kora fölött sincs semmi, azzak valami "van". Csúnya, vagy nem tudom.
6/9 anonim válasza:
hát, 25 felett aki szűz, azzal azért gyanús, hogy van valami gikszer. vagy erősen vallásos, vagy valami trauma, vagy mondjuk lehet csak simán aszexuális. de ez a "mikortól gáz" kicsit éretlem megfogalmazás
7/9 anonim válasza:
21 vagyok nem vagyok csúnya, se nem akarok házasságig varni, nincs lelki traumám, se betegségem. Egyszerűen csak senkivel nem alakult úgy, nem volt olyan akivel szívesen megtettem volna. Vagyis volt, de ő meg csak haverként gondol rám.
Szóval az önbizalmon még dolgoznom kell.
És igen, cikinek érzem, pont azért mert az emberek azt hinnék valami baj van velem.
8/9 anonim válasza:
Dehogy számít cikinek. Ismerek olyat, aki 20 éves korában szűz volt és tök szép a csaj. Semmi baja nem volt se lelkileg, se fizikailag. Volt önbizalma, szeretett bulizni, nem volt mimóza a társaságban. Egyszerűen csak nem talált olyat, akivel eljutott volna a szexig. Persze azóta több kapcsolaton túl van és már házas is. Szerintem egyik férfit se zavarta, akivel összejött, hogy mikor szexelt először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!