Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasinak mi a szándéka ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasinak mi a szándéka ezzel?

Figyelt kérdés
Egyszer a nagybátyámmal elmentünk kirándulni, és velünk jött az egyik haverja is. Nekem akkor az a srác eléggé megtetszett, és pár nap múlva rá is írtam. Akkor még nem volt semmi komolyabb, akkora érdeklődést nem is mutatott irántam. Beszélgettünk, beszélgettünk, aztán képeket kért tőlem, de csak olyan sima képeket magamról, soha nem is küldtem neki intimebbeket. Ő is küldött magáról, de kevesebbet, mint én. Sőt, tőlem folyamatosan kérte, amit én végül meguntam és meg is mondtam neki, hogy ez így nekem nem tetszik. Bőven van kép kint rólam az instán is, azokat nézegesse. Aztán így elmaradtak a beszélgetések, azóta nem is találkoztunk. Mostanában megint írogat nekem, tökjól el is vagyunk amúgy, de kezd nagyon gyanúsnak tűnni. Újrapróbálkozott a képkéréssel, viszont emellett azt is folyamatosan megjegyzi, hogy milyen gyönyörű vagyok számára, és hogy szellemileg rég elhagytam a velem egykorú nőket. Szóval nem csak a külsőmet, de a belső értékeimet is dicséri. Azt is írja gyakran, hogy mennyire kíván. Ha rákérdezek, mi van vele, mindig azzal jön, hogy dolgozik és amúgy egyedül érzi magát. Engem kicsit zavar már, hogy kb. semmi értelmes dologról nem tudunk beszélni, mert mindig ezek felé tereli a témát. Pedig ha én anno nem írok rá, akkor most egyáltalán nem beszélnénk. Fura, hogy nekem tetszett meg először, és most ő van rám kattanva. Még mindig helyesnek tartom, nem is akarom megbántani, de nem tudom, hogy tényleg bejövök-e neki, vagy csak ki akar használni. Elbizonytalanodtam. Valakinek volt ilyennel hasonló tapasztalata? Kérlek titeket, csak normálisan válaszoljatok.
2021. máj. 31. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar dugni és ennyi. Rosszabb esetben csak rejszolni. Nem is értem ezeket a képküldéseket... szerintem építsd le mert nem 100as.
2021. máj. 31. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

"szellemileg rég elhagytam a velem egykorú nőket" Tipikus duma hogy levegyen a lábadról és az ágyba vigyen :D

Képkérés = testi vonzalom. Szexet akar :D

2021. máj. 31. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!