Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam, hogy nekem adja?
Figyelt kérdés
A barátomnak és a szüleinek nem mennek olyan jól a dolgok(adósságok meg ilyesmik...az anyukája múltkor azt mondta, hogy lehet elveszik a házat is...az anyukája mindig kénytelen elkérni az ösztöndíjját, mert nem tudják fizetni a számlákat...). A minap elromlott a telefonja és teljesen használhatatlan lett és ma mondta nekem, hogy vennie kell egyet. Tapizósat vesz és azért, hogy nekem adja és meg odaadom az enyémet neki, ami amúgy is már a végét járja. Szerintem ilyen körülmények között nem engedhetem meg, hogy nekem adja, hanem akkor inkább már magának kell megvennie. Mit gondoltok?2010. aug. 24. 19:30
1/7 Captain Frájer válasza:
Hát igen, ilyen helyzetben mond neki, hogy most neki kell a pénz, tartsa meg. ÉS legyél hálás, hogy ilyen helyzetben is csak rád gondol. Megfogtad az isten lábát vele :)
2/7 anonim válasza:
ne fogadd el,tudod milyen helyzetben vannak.
mondd hogy azt akarod,hogy magának vegye,ne neked
3/7 anonim válasza:
Hát ha van benned egy csöppnyi tisztesség,akkor nem fogadod el
4/7 anonim válasza:
adj neki egy puszit, mosolyogj rá, köszönd meg a kedvességét és, hogy milyen aranyos és utasítsd el. most neki nagyobb szüksége van a működő telefonra mint neked.
5/7 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sem volt, hogy elfogadjam! És nagyon édes, hogy rám gondolt, de annyira erőlteti. Néha kicsit akaratos, nem nagyon tudom lebeszélni róla.
2010. aug. 24. 19:37
6/7 anonim válasza:
szerintem se fogadd el
nem értem miért akarja neked adni, de akkor biztos nagyon nagyon szeret
viszont te tudod milyen helyzetben vannak és nem lenne szép ha elfogadnád
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szeret! Minden megadna nekem, csakhogy még ennél is boldogabb legyek! Merrt mondtam neki, hogy szeretnék egy tapizósat és akkor mondta, hogy akkor olyat vesz.
2010. aug. 24. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!