Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, lány baráttal szoktatok kettesben vacsorázni?
Igen, előfordul.
De a nejem sose örült neki ha megtudta...
Komolyra fordítva: bárki bármit mondhat, NINCS olyan, hogy férfi-nő barátság. Lehet hogy nem azonnal, de BIZTOS, hogy előbb-utóbb legalább az egyikük ennél többet akar. Lehet, hogy csak szexuális vágyból, lehet, hogy azért mert beleszeret, de ez mindegy.
És a legrosszabb, ha ez felszínre is kerül, mert ha ez egyoldalú, akkor a "barátságnak" annyi. Ha meg kölcsönös, és be is teljesedik, akkor az meg már nem barátság.
Nem állítom, hogy nincs kivétel, de az pokoli ritka, és csak erősíti a szabályt. elég sok tapasztalatom van e téren, saját is, közvetlen ismeretségi körből is...
"Komolyra fordítva: bárki bármit mondhat, NINCS olyan, hogy férfi-nő barátság."
Tegyük hozzá: A BUTA emberek szerint nincsen férfi-női barátság, akik nem látnak túl a farkukon vagy a puncijukon, aki az agyát is használja azok szerint meg van, hidd el tudom, nem 100% de általában az a tapasztaltom, hogy minél butább valaki annál kevésbé hisz a férfi-nő barátságban.
Akkor én az összes barátommal dugok vagy egó háremnek tartom, mert csak férfi barátaim vannak! (nőként)
Tehát ha van velük programom akkor most soha nem menjek egyikkel sem sehova? "Bocsi, tudod férfi és nő között nincs barátság, úgyhogy a mai focit kihagyom, mert ez már randi..."
:D
Ennek semmi köze az ember értelmi szintjéhez. Nekem voltak régebben fiú barátaim, de mind bepróbálkozott. Ezért ha valaki egy kicsit is jól néz ki, nem tartom valószínűnek, hogy a másik nem tagjai ne akarjanak tőle semmit. Ronda embereknek sok ellenkező nemű barátja szokott lenni, mert kevesen mozdulnának rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!