Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 év korkülönbség? Belefér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év korkülönbség? Belefér?

Figyelt kérdés
24/N es 39/F
2021. máj. 27. 03:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem érzem soknak, sőt ha működne a kapcsolat szìvesen eltudnam képzelni hogy a férjem legyen. Megfogott benne valami.
2021. máj. 27. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Most még nem sok annyira, de pár év múlva rengeteg lesz.
2021. máj. 27. 16:14
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Igen.
2021. máj. 27. 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem fér bele.

Tegyük fel 5 év múlva gyereket vállalatok. Akkor lesz 45 + 20 mire a gyerek kirepül, az 65 év szerinted menyit fog neked segíteni neked ilyen korban örülhetsz ha nem te pelenkázod.

2021. máj. 27. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

15. Ezt fejd ki légy szíves jobban?

64 év a várható életkora egy magyar férfinak.

Az öregedés senkit nem kímél.

Jellemzően ilyenkor unokája szokott lenni az embernek és nem egy érettségiző zabolázhatatlan gyereke.

65 évesen erre nem alkalmasak az emberek.

2021. máj. 27. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:
11%

"64 év a várható életkora egy magyar férfinak."

Szerencsére már nem. 73 év.

2021. máj. 28. 09:36
 17/20 anonim ***** válasza:
21%

16. "Annak a statisztikának hiszek amit én hamisatok."

Plusz az emberek fele nem őrségben hal meg hanem 50-60 közt valamint öröklőt betegségben vagy a szar munka körülményéi miatt kialakult betegségben PL kávé cigi 30 évig aztán szívroham és vége van.

Én nem kezdenek vele mert félnék hogy max 15 évünk van aztán rám marad minden.

2021. máj. 28. 10:31
 18/20 anonim ***** válasza:
25%

Köztem és a férjem között 13 év van. Abszolút nem sok. 4 éve vagyunk együtt (ebből 1 éve házasok vagyunk), 2 hónap múlva érkezik az első babánk :)

A 15 év korkülönbség sem sok szerintem, ha megértitek egymást :)

2021. máj. 28. 17:25
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem egy boldog családot láttam kb. 20 év korkülönbséggel is, nem ezen múlik. Értelmiségieknél nem ritka dolog. Hány színész fickónak van jóval fiatalabb felesége? Soknak.. Pedig nem is kőgazdagok, mint egy vállalkozó, vagy menő orvos, ügyvéd stb... Ha közös az érdeklődési körük, hasonlóak a szokásaik, akkor nincs gond.. Ha a faszi inkább inna egy pohát tokajit otthon, míg a csaj szórakozóhelyre szeretne menni, és ez több fronton is megjelenik, ott kezdődnek a problémák. Az pedig általánosítás, hogy 65 évesen fél lábbal a sírban vannak a pasik. Igen, sokan, de nem mindenki. Igaz, öröklött adottság is, de mellette úgy is élek, hogy ez nagyon ne így legyen. Általános megállapításokat lehet tenni, de mindig vannak kivételek. Csak az adott helyzetben derül ki, hogy az a kapcsolat éppen melyik kategória.
2021. jún. 7. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja, 19-es voltam: 34F.
2021. jún. 7. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!