Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek sokára lesz az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sokára lesz az első kapcsolata az sosem lesz olyan boldog mint aki időben, kamaszként kezdte a párkapcsolatban élést?

Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség, nincs ilyen összefüggés.
2021. máj. 26. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség... mi köze a kettőnek egymáshoz?
2021. máj. 26. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz. Később semmi különleges nincs abban hogy korán kezdte vagy sem. Lényegtelen. Én is későn érő típus vagyok, és tök normális kapcsolataim voktak attól függetlenül hogy csakn22 évesen kezdtem
2021. máj. 26. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Neked nem ez a legnagyobb problémád...
2021. máj. 26. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem jott volna jól.huszonévesen tizenéves naivitással indítani. Nekem nem ártott az, sőt jól is jött, hogy van tapasztalatom.
2021. máj. 26. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Húsz felett lett először barátom, semmi hátrányát nem éreztem. Boldog feleség vagyok már. 30/N
2021. máj. 26. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább fordítva van. Huszonévesen, felnőttként az első kapcsolat meghittebb (érettebbek vagytok), elvileg már adott a saját lakás, saját döntések, függetlenség, és nem kell alkalmazkodni másokhoz.
2021. máj. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!