Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 évesen még csak nem is csókolóztam akkor már soha nem is fogok? 23/L
23 évesen ne ásd el magad, még bőven bepótolhatod, nem vagy elkésve semmiről, fiatal vagy még. :)
Lehet, hogy épp holnap futsz össze életed szerelmével :)
Nem kell kétségbe esni. Megesik mással is. Nekem is volt ilyen ismerősöm, aki nem a pasizással foglalkozott, hanem inkább tanult.
Lassan azért jobb ha összeszeded magad. Járj el bulizni, ismerkedj. Gondolkozz el azon, hogy vajon miért nem figyeltek még fel rád a pasik. Dobd be magad hétvégén egy buliba. Legyél kacér, szemezz a pasikkal. Sokat számít a kisugárzás. Ha jelzed egy pasinak hogy tetszik, akkor hamarabb fog kezdeményezni. Sok sikert!
Szerintem sem kéne elásnod magad.
Én annyi olyan lányt látok naponta akik tök átlagosak(arc,test) és még is van pasijuk, sőt némelyiknek írtó jó fiújuk van:) Lehet rájuk mondani, hogy jó pasi.
Barátokkal esetleg elmehetnél velük biztosan jobban menne a pasizás.
És 23 évesen még nagyon fiatal vagy! :)
Hát, ha mielőtt feltetted ezt a kérdést gondolkodtál egy kicsit is a válaszon, de nem jutottál semmire, akkor áshatod a sírt, mert ennyi ésszel sokáig úgysem húzod.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!