Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt Magyarországon, a férfiak döntő többsége megcsúnyul 35, 40 éves kor felett?
Figyelt kérdés
Nem érdekelnek az olyan válaszok, hogy a "nők is", csak olyan válaszoljon aki tudja az okát.Pl. Svédországban egész jól néznek ki a pasik még idősebben is, és ott sem gazdag mindenki, tehát ez nemcsak anyagi helyzet függő.2021. máj. 21. 18:00
11/14 anonim válasza:
Ez az esz nelkuli kultura. A nihilt es a sodrodast hivjak eletutnak. Miert pont etkezesben, meg egeszseges eletmodban lennenek terveik az embereknek, ha ennel fajsulyosabb dologban sincs? Lustasag es igenytelenseg.
12/14 anonim válasza:
A stresszes életmód, cigi, pia megteszi a hatását, meg a nők miatti idegeskedés.
46 éves leszek idén, soha nem dohányoztam, és ittam. 2 éve élek egyedül, de van barátnőm csak nem tervezek vele összebútorozni.
Többen megjegyezték, hogy mennyire kisimult az arcom az utóbbi időben, pedig vannak azért gondjaim, viszont már nincs az exem aki megkeserítette az életem.
13/14 anonim válasza:
mert itt güriztetnek kevés pénzért cserébe ami gondot okoz és ideges lesz tőle az ember, a lelki állapot az kiűt az arcunkon testünkön mindenhól !!!
14/14 anonim válasza:
41 éves f. Nem érzem magam csunyábbnak mint régen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!