Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek miért tette ezt a srác?
Közös barátaink vannak, tegnap egy ilyen találkozón odajött hozzám, hogy holnap megy lovagolni ( tudja hogy régóta járok és szeretek). Kérdem hova mondja ahova én majd pár perc múlva kérdi hogy én hova járok:))) pedig úgy kezdte ,h tudja. Miért volt ez az ellentmondás?
Utána este írtam neki ha tudja hova kell menjen vagy menjünk együtt. ( mivel a semmiből közölte megy lovagolni gondoltam azért mondta mert elhívna)
Erre úgy válaszol, hogy "igen tudom, megyek valakivel de köszönöm ".
Most beijedt vagy lepattintott ? Ha nem akart velem menni miért kérdezősködött a helyről nem is kellett volna mondja, h megy mégis mit akart szerintetek elérni? Valaki érti ezt?
Beijedt.
Én se értem. Szerintem csak azért akart volna lovagolni és azért oda, ahova te, hogy veled találkozhasson. Na de ha ezek után még a lány bátorítja azzal, hogy ő javasolja, hogy menjenek együtt, akkor érthetetlen, miért visszakozik.
Ez kicsit olyan, mintha befűzne egy lányt, aztán mikor együtt vannak kettesben a hálószobában, és a lány vetkőzik, akkor inába szállna a bátorság és szólna, hogy fáj a feje. :-))))))
Ne törődj vele kérdező! Majd jön egy másik srác, aki nem ijed meg attól, hogy örömmel mennél vele együtt valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!