Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága hölgyek! Ez nem elég?
Kedves utolsó!
Így már azért egyértelmű.:) A párommal járunk külön is bulizni, és nem nyaljuk egymás valagát. Amit az előbbi hozzászólásokban írtatok, én nem ezt hámoztam ki belőle. Ez a vezérbika dolog: az ágyban legyen az, és védjen meg a sötétektől. Ne fölényeskedjen, hogy én vagyok a férfi.
Én 24 éves vagyok, nálam idősebb 40-50 éves nők okítanak, hogy ők mit rontottak el. Az első mindig az a pont volt, hogy "soha ne szolgáld ki! Neki is leér a keze a seggéig, kitudja szedni az ételt" stb.
Szóval a férfi legyen férfi, kedves, figyelmes, és még sorolhatnám, de tekintsen egyenrangúnak, én nem akarok alárendelt lenni (elég a munkahelyen)
még egy utolsó gondolat a témához.
én ennyi idősen is még meglepődöm, hogy a legtöbb nő fejében milyen kép él az igazi férfiról. a tapasztaltak alapján az a konklúzióm, hogy a 25-30 évvel ezelőtti szerepkörhöz képest igazából csak a férfiakkal szemben támasztott elvárások nőttek. akkoriban a férfi volt a kenyérkereső, a teljhatalmú családfő. azóta a nők sokat emancipálódtak, az élet minden területén egyenlőséget követeltek, de ugyanúgy elvárják, hogy: a férfi teremtse meg a lakhatást, legyen autója, egyéb anyagiakat, ez mára egy abszolút kelléke annak, hogy a nő "felnézhessen" a férfira. nem tudok egyetérteni. az egyenjogúság oda-vissza kell működjön. ahogy kinéz, nem sokára már mi harcolhatunk a férfi emancipációért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!