Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek egy nagyon nagyon nagyon jó pasinak, hogy komoly kapcsolatot akar?
Figyelt kérdés
Honnan tudjam, hogy nem minden lánynak ezt mondja e?2021. máj. 19. 20:25
1/16 anonim válasza:
Az a nagyon-nagyon-nagyon jó pasi biztosan univerzálisan tényleg az, vagy pedig csak a te szemedben az és esetleg mások (akár sokan) nem így gondolják ezt róla?
2/16 anonim válasza:
Onnan hogy nem teszed hamar szét neki a lábad. Ha nem bír várni, akkor hamar le fog lépni.
Bár vannak akik hónapokig is eljátsszák a hös szerelmest addig míg le nem dobod a bugyid.
A tetteit figyeld, ne a szavait
3/16 A kérdező kommentje:
Mindenki szerint nagyon jóképű.
2021. máj. 19. 20:31
4/16 anonim válasza:
Ugyanígy jártam. Nem hittem el neki. Már bánom, bár teljesen nem vagyok biztos benne, hogy jó döntés lett volna, mert az előző barátnőjét csalta évekig.
5/16 anonim válasza:
Előfordul, hogy jó pasi sem felszínes, de ritka. Amit az előttem írók mondanak. Randizz vele, de húzd a szexet. Ha tényleg komolyan gondolja, nem hozza szóba hamar. Ha az elején nagyon nyomul, akkor nem akar csak szexet.
6/16 anonim válasza:
Az ilyenek mindig tudják magukról hogy jó férfinak tartják őket a nők és ezt használják ki, hogy minél több nőt megfektessenek
7/16 anonim válasza:
Az igazán jópasik, tehát nem azok akik csak rétegigényt elégítenek ki, azok valóban virágról virágra kalandoznak.
8/16 anonim válasza:
nem értek egyet az előttem szólókkal. ha jó pasi, akkor feküdj le vele most, legalább lefeküdhettél egy szexi pasival. Még mindig jobb, mintha hónapokig építesz magadban egy légvárat meg beleszerelmesedsz. Ha nem egy előítéletes barom és elmondod hogy komolyat akarsz, de neked nem probléma a szex elsőre sem, akkor majd veled marad és akarja ugyanúgy tovább. Ha első szex után lelép akkor tudod mi volt a szitu, de legalább volt egy jó éjszakád. Aztán az is lehet, hogy csak arra akar hazsnálni ezentúl, azt arról ismered fel hogy csak akkor akar talizni amikor neki jó, heti vagy még ritkábban jönne, nem érdeklik a dolgaid, csak a szexet akarja, hanyagol, nem udvarol stb. Annak semmi értelmét nem látom, hogy "megdolgoztasd" mert attól sem tisztelni, sem szeretni nem fog. Ha neki csak dugás volt a terve és csalfa, akkor is azt fogja csinálni, ha hónapokig húzod, ha meg komoly kapcsi volt a célja, akkor veled marad és fiogyelni fog rád elejétől fogva. ennyi.
9/16 Sunshinedoll válasza:
Sehonnan nem tudod, lehet, hogy ezt mondja, lehet hogy nem.
Nem minden jóképű pasi hazug :D
10/16 A kérdező kommentje:
Tudom és félek megbánnám, hogy kihagytam.
2021. máj. 19. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!