Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy megkedveltél valakit itt a gyakorin?
Figyelt kérdés
Történt már veled,hogy elkezdtetek írni és megkedvelted az illetőt? Esetleg találkoztatok? Lett valami a kapcsolatból?2021. máj. 19. 17:16
11/21 Dr.med.habil. Genya válasza:
Jobb helyeken ezert penzt is elkernek, orulj hogy ingyen elvezheted a tarsagomat 😎
12/21 anonim válasza:
Volt több hosszabb levelezésem, igen, megkedveltük egymást.
Komoly nem lett egyikből sem.
Egy találkozóm volt.
14/21 anonim válasza:
Igen volt, én szerettem volna ha szexkapcsolat lesz belőle, de ő mégsem, hát ez van 🤷♀️
15/21 anonim válasza:
Több barátság, van amelyik mai napig is (személyesen), párkapcsolat, párkapcsolat féleség.
17/21 anonim válasza:
Volt, és van akire nagyon szîvesen emlékszem vissza, és volt akiben nagyot csalódtam. A többi olyan semmilyen volt, emlîtésre sem méltók.
18/21 anonim válasza:
Igen, még itt is meglehet ismerni rendes embereket.:)
19/21 anonim válasza:
Egy "online szexkapcsolat", ami barátságba fulladt, mai napig.
Egy rendes párkapcsolat
Egy rövidtávú barátság
Egy szexkapcsolat kezdet ami hamar véget ért, mert többet akart a lány
Egy nagyon bonyolult viharos kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!