Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor megláttok egy fiatal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megláttok egy fiatal, szép nőt drága cuccokban ti is egyből arra gondoltok?

Figyelt kérdés

Amikor látok ilyen 25 év alatti, nagyon szép lányokat méregdrága táskával, cipőben, ruhában, több 10 milliós luxusautóval valahogy mindig két dolog úgrik be róla.

-vagy prostituált, vagy egy gazdag csávó kitartottja, vagy alkalomadtán bevállal ezt-azt (egy kis Dubaj pl)

-vagy elkényeztetett apu/anyu pici lánya aki beleszületett a jóba.

Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen fiatalon maga teremtette meg ezeket normális munkával.

2021. máj. 18. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

És ha jóképű fiatal férfit látsz?

Akkor is prostinak nézed?

2021. máj. 18. 15:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem, akkor csak gazdag szülők pici fiának.

2021. máj. 18. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Mit értesz " elkényeztetett" alatt, kérdező? Most a "beleszületett a jóba" típusról beszélek. Én, 50 éves panelpatkányként már 1990-ben (akkor egyetemi könyvárosként, aztán fénymásolóként) rengeteg gazdag szülő gyerekét láttam, de azonkívül, hogy eleinte csikorgattam a fogamat, hogy miért ők és miért nem én, az Ő VISELKEDÉSÜKÖN semmi átlagostól eltérőt vagy különösebben kifogásolhatót nem találtam. Tök normálisan viselkedtek velem.
2021. máj. 18. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Amikor megláttok egy fiatal férfit drága cuccokban ti is egyből arra gondoltok?

Amikor látok ilyen 25 év alatti, nagyon helyes fiúkat méregdrága órával, cipőben, ruhában, több 10 milliós luxusautóval valahogy mindig két dolog úgrik be róla.

-vagy prostituált, vagy egy gazdag nő kitartottja, vagy alkalomadtán bevállal ezt-azt (egy kis Dubaj pl)

-vagy elkényeztetett apu/anyu pici fia aki beleszületett a jóba.

Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen fiatalon maga teremtette meg ezeket normális munkával.

Köszönjük újabb nőgyűlölő kérdésedet. Ez igaz lehet férfiakra is. Vagy akár csúnya nőkre is, nem csak a szépeknek lehetnek gazdag szülei.

2021. máj. 18. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

A szülei pénzesek, vagy jó munkahelyet intéztek neki.

Amúgy lesz4rom az ilyet. Mindenki úgy él, ahogy akar.

2021. máj. 18. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
10 millás autó lófütty. A többi sallangról nem beszélve. Kicsit jobb fizetésből finanszírozható. Egy új suzuki swift ami nem fapados 5.5 misi. Annál lejjebb autóban??? Újépítésű 100 nm lakás 100+ millióért? (amire soha nem lesz pénzem... ) Nem az igények kacsalábon forgó palotája.
2021. máj. 19. 09:21
 17/17 anonim ***** válasza:
30%

Igen, én is erre gondolok amire a kérdező.

Hala az égnek a jólétem nem azok határozzák meg akiknek csak megszületni volt nehéz, hacsak nem bosszantom magam fölöslegesen ilyen hülyeségeken.

Szerencsére jobb dolgom is van. :)

2021. máj. 19. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!