Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megláttok egy fiatal, szép nőt drága cuccokban ti is egyből arra gondoltok?
Amikor látok ilyen 25 év alatti, nagyon szép lányokat méregdrága táskával, cipőben, ruhában, több 10 milliós luxusautóval valahogy mindig két dolog úgrik be róla.
-vagy prostituált, vagy egy gazdag csávó kitartottja, vagy alkalomadtán bevállal ezt-azt (egy kis Dubaj pl)
-vagy elkényeztetett apu/anyu pici lánya aki beleszületett a jóba.
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen fiatalon maga teremtette meg ezeket normális munkával.
És ha jóképű fiatal férfit látsz?
Akkor is prostinak nézed?
Nem, akkor csak gazdag szülők pici fiának.
Amikor megláttok egy fiatal férfit drága cuccokban ti is egyből arra gondoltok?
Amikor látok ilyen 25 év alatti, nagyon helyes fiúkat méregdrága órával, cipőben, ruhában, több 10 milliós luxusautóval valahogy mindig két dolog úgrik be róla.
-vagy prostituált, vagy egy gazdag nő kitartottja, vagy alkalomadtán bevállal ezt-azt (egy kis Dubaj pl)
-vagy elkényeztetett apu/anyu pici fia aki beleszületett a jóba.
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen fiatalon maga teremtette meg ezeket normális munkával.
Köszönjük újabb nőgyűlölő kérdésedet. Ez igaz lehet férfiakra is. Vagy akár csúnya nőkre is, nem csak a szépeknek lehetnek gazdag szülei.
A szülei pénzesek, vagy jó munkahelyet intéztek neki.
Amúgy lesz4rom az ilyet. Mindenki úgy él, ahogy akar.
Igen, én is erre gondolok amire a kérdező.
Hala az égnek a jólétem nem azok határozzák meg akiknek csak megszületni volt nehéz, hacsak nem bosszantom magam fölöslegesen ilyen hülyeségeken.
Szerencsére jobb dolgom is van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!