Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű lányok! Volt már olyan, hogy bántottak, akár szóban, akár szexuálisan a melleitek miatt?
Elsősorban a szexuális bántalmazásra gondoltam, például ha valaki csak úgy random az iskolában, vagy bárhol máshol megfogja a mellét, olyan történt-e
Igen, mert a többi lánynak nem tetszett, amit a tesiöltözőben láttak.
Az alpáribb fiúk be szoktak szólogatni, ha nem vagyok eléggé beöltözve. Ami nyáron lehetetlen.
Szóban igen. Amikor futottam akkor szóltak, hogy dobjam vissza előre a mellem.(egyébként annyira hatra nem megy).
Meg hogy ez nem mell hanem tőgy, stb.
Valaki irigysegbol csúfolt, valaki meg azért, mert jó célpont voltam stresszlevezetonek. Ki miért.
Alig vártam, hogy a gimiből eljojjek. Amint eljöttem, az egyetemen érdekes senki nem bántott vele.
Nincsen óriási mellem, csak alkatomhoz képest relatíve nagy.
A lányok irigykedtek, a fiúk folyamatosan piszkáltak, fogdostak és egyből jújjogtak, ha nyújtóztam, vagy levettem a pulcsim, mert melegem volt. Nem, nem tudtam bóknak venni, iszonyú rosszul esett, frusztrált voltam, folyamatosan féltem, hogy ki fogja éppen orvul megmarkolni, kb. két lábon járó mell voltam nekik.
D kosaras mellem van, ami nem óriási, de nem is kicsi. Fiatal lány koromban gyakran előfordult az utcán, buszon, hogy valami perverz hozzá nyúlt, pedig nem öltöztem soha kihívóan, sőt. Ezek miatt az élmények miatt általában hosszú, bő pólókat hordtam.
A volt férjem nem volt nagy mell párti, szerelmesek voltunk, de amikor a rózsaszín köd felszállt, elkezdett megjegyzéseket tenni, hogy műttessem meg stb. Már elmúltam negyven, elváltam, de a mai napig úgy vagyok vele, ha lenne rá pénzem felvarratnám (mert már lóg is) és lekicsinyíttetném.
Szóval ja, világ életemben a b kosaras mellméret volt a vágyaim netovábbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!