Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom azt hajtogatja,hogy a 6...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt hajtogatja,hogy a 6 éves lánya elkapott tőlem egy női nemi szervi betegséget! Holott ez lehetetlen!Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly, eléggé le volt gyengülve át immunrendszerem,ezért candida fertőzéssel küzdödtem. A párom lágya, aki 6 éves,és ugyanabban a kádban fürdik kéthetes látogatási ciklusban ugyanott,a mi kadunkba( ami hatalmas odafigyeléssel takarítva van,és fertőtlenítve) de párom amiatt curkuszol,hogy a kislány nyulkál a puncijához és viszket neki néha,biztosan miattam kapott el női ivarszervi betegséget! Sírok miatta több napja! Mert így érzem,ez megalázó,és nem is kaphat el egy ilyen korú gyermek ilyen stílusú betegséget,főleg ekkora higiénia mellett!
2021. máj. 14. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Te meg hajtogasd azt, hogy egy műveletlen paraszt és ezért inkább váljanak el útjaitok.
2021. máj. 14. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

1: simán elkaphat ilyet, nekem a strandon sikerült öt évesen;

2: ha a gyerkőcnek viszket, nyúlkál, gyanús folt van a fehérneműjén, akkor TAKARODJANAK VELE ORVOSHOZ! Van külön gyerek-nőgyógyász, aki ért a kicsikhez, hogy ne legyen nekik megrázó.

3: (ami a számodra a legfontosabb) menj be a fürdőszobába. Nézz bele mélyen a tükörbe és kérdezd meg magadtól: Kell ez nekem? Ha a válasz nem, akkor ideje csomagolni.

2021. máj. 14. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A párodnak amint ez feltünt, elvitte orvoshoz a kislányt? Majd az kideríti, hogy van-e fertözése és azt honnan kaphatta el.

Nem kell emiatt sírni, hanem ezt a barmot kell kihajítani.

2021. máj. 14. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
6%

Mindig mindenért én vagyok a hibás!!!

Mindig te jössz ezekkel a kamu "a párom" kérdésekkel.

2021. máj. 15. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!