Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mer nyíltan játszani a pasi. Hogy bíztassam?

Ez az ő tapasztalása, hogy felhagyjon a biztonsági játékkal, és bátorságot merítve megtanuljon kezdeményezni, ezzel van dolga. Mivel ez egy elég mélyen gyökerező, érzelmi/pszichés beállítódás, így értelemszerűen ezt megfejlődni nem egy gyors folyamat, de lehetséges, és csak ő tudja megcsinálni.
Annyit tehetsz, hogy ha kedveled, akkor nyitott, és türelmes maradsz, illetve kifejezheted egyértelműen a vonzalmadat. Ha ennél többet teszel, már nem biztos, hogy jó neki a fejlődés szempontjából, hisz ugyanúgy eszköztelen marad.
Bízom a női rafinériádban, hogy megtalálod a megfelelő módszert, mert neked pedig ezzel van dolgod, ez a te folyamatod...

Figyelj! Szerintem is teljesen más dolog az, hogy te milyennek látod őt, meg az, hogy ő mit gondol, érez. Lehet határozott az élet egyéb területein, ám ettől függetlenül adódhatnak gátlásai érzelmi ügyekben. Amíg nem biztos a dolgában, érthető, ha nem szeretne úgymond beégni.
A másik pedig :lehet, hogy kedvel, mint embert. Talán még tetszel is neki. Valaki megáll ezen a ponton, aminek millió oka lehet. Ha te feldobod a labdát és ő nem csapja le, akkor valószínűleg nem is tudna elképzelni a nőjének. Minimum pár flörtölős poén vagy bók után ha zöldet adsz, azért csak lép az illető, amennyiben kellesz neki. Bár nem tudom, mennyire voltál egyértelmű vele.

Kedves Kérdező!
Eldöntheted, hogy valóban kell-e neked egy töketlen János, aki gyáva lépni és kezdeményezni. Az valószínűleg más helyzetben is hasonlóan bizonytalan lesz. Nekem biztos nem kéne ilyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!