Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfival randizol, jól alakulnak a dolgok, a második randin megcsókol és a rákövetkező nap meg két puszival köszön, akkor abszolút felejtős?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 20:21
1/9 anonim válasza:
már miér lenne felejtős? nem értem :/
2/9 anonim válasza:
Szerintem arra gondolsz, hogy ha mar csok volt, akkor miert csak puszit adott ?! Biztos nem akart nyomulni. Szerintem rendes volt tole :D
3/9 anonim válasza:
Biztos az a csók jól ki volt tervelve és még nem akart rögtön lesmárolni találkozásnál csak úgy...
4/9 anonim válasza:
milyen elcseszett női logika már ez???
ha megcsókolt és rákövetkező napon puszival köszön mitől lesz felejtős? tán arra vársz, hogy mindíg lesmároljon és ledugja a nyelvét a torkodba és egy héten belül az ágyban kössetek ki?
5/9 anonim válasza:
a párommal mi elsö alkalommalmeg sem mertünk egymást érinteni..a másodiknál minden belefért:) és azota is gyütt vagyok..mi pl csak puszit adunk egymásnak ..de azt is ritkán..
nem hiányzik mellette a csok de nem mondom hogy néha nem esne jol..
ne légy pesszimista
7/9 anonim válasza:
Dehogy felejtős :D Ha felejtős lenne el sem jött volna a randira. Én amikor volt párom mindig puszival köszöntem neki, mert úgy gondolom a csókok nem tartoznak másra, csak kettőnkre. Undorodom az utcán történő bármilyen nyalakodástól szóval nálam ez alap. Talán az illető férfi is úgy gondolja, hogy az érintkezés ezen formája kettőtökre tartozik kizárólag.
8/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert az én női agyam nem érti, hogy ha egyik nap elindul valami (amit adott esetben én is egy picit gyorsnak találok) akkor másnap miért kell teljesen haverként viselkedni.Amúgy 2 napja nem is hallok róla...
2010. aug. 23. 20:29
9/9 anonim válasza:
Akkor sem a puszi miatt nem hallasz róla, ez nem jelent semmit. Ha nem akar semmit akkor meg sem puszilt volna, egy egyrandis kapcsolatot még nem kell tudatosan leépíteni, szóval biztos nem ez volt a szándéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!