Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányoknak! Mi a véleményetek?
Érdekelne pár vélemény a felsőtestemmel kapcsolatban:)Tudom hogy messze van a tökéletestől, de kíváncsi vagyok h elfogadható-e azért. Nem önmagam dicsőítése végett raktam fel a képet, akármilyen kritikát elfogadok, ha az normálisan van megfogalmazva :)
Link: [link]
Szerintem még mellizomra meg karra gyúrhatnál még.
És pár kiló plussz is elférne rajtad :)
De amúgy tetszik :)
najó lehet, hogy szemétségnek tűnik, de szerintem vézna vagy. nyugottan szedhetnél fel pár kilót. (az már nekem mindegy hogyan)
L/18
Én is azt hittem hogy palacsintasütőt fogsz :DDDDDDDDDDDD és szétröhögtem az agyam:DDDDDD
Amúgy nagyon vézna vagy, nincs is mellizmos, nincs rajtad hús... aki vézna az így néz ki, ezen hol van az izom vagy bármi? Szerintem vagy hízzál vagy nem tudom... nagyon nyomi férfiatlan a tested
szerintem ha szálkásítassz, az nagyon jó.:) nem kell nagydarabnak lenned... abban mi a jó ha kétajtós szekrény vagy? exem csinálta azt, hogy szétgyúrta mag koxolta az agyát. szerintem semmi férfias nincs abban.
a jelenlegi barátom szálkás. nem gyúr, hanem sportol. szerintem sokkal értelmesebb. és ezerszer jobban néz ki.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!