Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha lehetőségetek lenne Cristiano Ronaldo-val alkalmi kapcsolatban lenni, belemennétek?
Mármint akkor, ha szingli lenne. Azért kérdezem ezt, mert olvastam itt negatív véleményt is róla. Pedig Ronaldo egy jóképű, sportos, gazdag, és tehetséges férfi. Én pasiként felnézek rá, egyik példaképemnek tartom.
Szóval, végülis, akinek kifogása van ellene, az mit tud mondani? Nem lehet, hogy arról van szó, hogy Ronaldo jelenlétében úgy éreznétek, hogy nem vagytok elég jók? Kb. úgy, ahogy bizonyos pasik jelentéktelennek érezhetnék magukat egy Victoria's secret modell társaságában.
Köszönöm a válaszokat.
Elgondolkodtató komment!
Nyilván mindenkinek joga van eldönteni, hogy ki tetszik neki, és ki nem. Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem (férfi szemmel) a metroszexualitással nincs probléma, hiszen lényegében ez azt jelenti, hogy egy pasi ad a külsejére. Érdekes belegondolni, hogy az ókori Egyiptomban férfi is használhata a szemceruzát, bár pontosan nem tudom, hogy annak volt-e rituális jelentősége, vagy simán csak arról szólt az egész, hogy ott is adtak a külsejükre.
Miért, ennyire jó pasi lenne?
Nem tudom, ha szexről volt szó, soha nem gondolkodtam közben, főleg nem azon, hogy elég jó vagyok-e a partneremnek. A sikeressége és a pénze nekem nem játszik közre a szexuális vonzalom kialakulásában. A külseje így képek, videók alapján pedig nem fogott meg. Nyilván személyes találkozás, beszélgetés során derülne ki, hogy megvan-e a vonzalom.
Ugyanígy például nekem nagyon bejön külsőre az Ian Somerhalder (színész), de ha élőben unszimpatikus lenne, nem is feküdnék le vele.
Nem. Tőlem lehet ő bárki, ha nincs érzelem, nincs szex.
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!