Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejönnek a hasonló testalkatú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a hasonló testalkatú, izmosabb lányok?

Figyelt kérdés

Nem társkeresés céljából, csak kíváncsi vagyok:D

[link]

2021. máj. 12. 18:16
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%

40. Most jössz a saját szubjektív véleményeddel. A cérna béla meg 3 diplomás vállalkozó, 5 beszélt nyelvel, és az orrából különb dolgot túr ki mint te magad. Na, ehhez mit szólsz? Meg kit érdekel egy rommá kondizott nő? Vagy csak egy szimpla izmosra gyúrt nő? Talán kötelezővé teszed hogy tetszen?

Ilyen 2 bites felfogással gondolom nehéz lehet felfogni, hogy vannak brutál értékes emberek is, akiknek pl. a 80kg-os nők tetszenek.

Nekem nem szimpatikusak a kondi terem szökevények, akiknek abból áll az élete, hogy napi 6 óra konditermi szeépítkezés, majd napi 4 óra kalóriaszámítás, csirkemell-rizs, tejsavó fehérje(szuper jó dolog, amivel hazavágod magad), BCA, 3 óra pózolás a tükör előtt. 2 óra fotózkodás a tükörben, kizárólag 200 fekvőtámasz után, mutatva hogy micsoda testem van. Fejben folamatosan a kifelé élés, magamutogatás, pózolás a nők/férfiak előtt. 3 óra gyönyörködés önmagában a tükör előtt. Engem nem zavar, csak ne ezt a egócsászár de szuper szexi vagyok értem hallnak a nők/férfiak mentalitás legyen már a követendő.

2021. máj. 16. 16:11
 42/48 anonim ***** válasza:
73%
Ne feszülj ennyire csumpi, a linkelt kép köszönő viszonyban nincs azzal, amiket leírsz a rosszul megfogott egészséges életmódról. Maximum hozzád képest izmos.
2021. máj. 16. 18:39
 43/48 anonim ***** válasza:
14%
A linkelt képen mi az az ellenálhatatlanul vonzó? Mesélj még arról is, mi a konditermi életmódban az egészséges? Élelmiszeripari mérnök vagyok, hobbim a biológia, kémia. A táplálék kiegészítők világába még véletlenül se menj bele. Én csak szikáran vagyok izmos, ruhában amolyan cérna bélás. Naponta 10km terepfutás a vacsorám. Hidd el tudom mi az a sport és egészséges életmód. A linkelt fotó továbbra sem kelt bennem szexuális vonzalmat a hölgy felé.
2021. máj. 16. 19:15
 44/48 anonim ***** válasza:
72%

43!

Nem értem, miért kell így beszélni bárkiről is. Én is hasonlóan nézek ki, mint a képen látható nő, plusz egy kis zsír, de nem nézegetem magam 3 órán keresztül a tükörben, nem fotózgatom magam. Vannak hobbijaim, sőt kötelességeim is, ugyanis tanuló vagyok. Igen, számolgatom a kalóriát, és igen, lehet, hogy csirkét eszem rizzsel, de ha nekem így a jó, az neked miért fáj? Miért kell ilyen előítéletesnek lenni? Elég lett volna annyit írni, hogy ,,Nem, nekem nem tetszik" és pont. Nem kéne porig döngölni a másikat, mert szeretne izmos lenni. Bocs, hogy én így tetszem magamnak.

2021. máj. 16. 19:21
 45/48 anonim ***** válasza:
20%
Olvasd el az előttem lévő pár hozzászólást. Akinek nem tetszik a képen látható nő(?), az ássa el magát, vagy minimum hogy hulladék cérna béla. Engem nem érdekel hogy ki hogy néz ki, csak bunkó kommentre bunkó válasz dukál. Az meg a legalja, amikor valaki eldönti, hogy milyen legyen más ember ízlése.
2021. máj. 16. 20:12
 46/48 anonim ***** válasza:
67%
De hát te is azt mondod, hogy az vagy.
2021. máj. 16. 20:24
 47/48 anonim ***** válasza:
0%
Elmondanám egyébként, hogy az én válaszom volt több leszóló idiótára a normál reakció, aztán neked muszáj volt beleállni ebbe, hogy szóljuk le inkább a hölgyeket, végülis marok mari sokkal kezesebb, nem?
2021. máj. 16. 20:25
 48/48 anonim válasza:
100%
Nekem bejön.
2021. jún. 17. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!