Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a hasonló testalkatú, izmosabb lányok?
40. Most jössz a saját szubjektív véleményeddel. A cérna béla meg 3 diplomás vállalkozó, 5 beszélt nyelvel, és az orrából különb dolgot túr ki mint te magad. Na, ehhez mit szólsz? Meg kit érdekel egy rommá kondizott nő? Vagy csak egy szimpla izmosra gyúrt nő? Talán kötelezővé teszed hogy tetszen?
Ilyen 2 bites felfogással gondolom nehéz lehet felfogni, hogy vannak brutál értékes emberek is, akiknek pl. a 80kg-os nők tetszenek.
Nekem nem szimpatikusak a kondi terem szökevények, akiknek abból áll az élete, hogy napi 6 óra konditermi szeépítkezés, majd napi 4 óra kalóriaszámítás, csirkemell-rizs, tejsavó fehérje(szuper jó dolog, amivel hazavágod magad), BCA, 3 óra pózolás a tükör előtt. 2 óra fotózkodás a tükörben, kizárólag 200 fekvőtámasz után, mutatva hogy micsoda testem van. Fejben folamatosan a kifelé élés, magamutogatás, pózolás a nők/férfiak előtt. 3 óra gyönyörködés önmagában a tükör előtt. Engem nem zavar, csak ne ezt a egócsászár de szuper szexi vagyok értem hallnak a nők/férfiak mentalitás legyen már a követendő.
43!
Nem értem, miért kell így beszélni bárkiről is. Én is hasonlóan nézek ki, mint a képen látható nő, plusz egy kis zsír, de nem nézegetem magam 3 órán keresztül a tükörben, nem fotózgatom magam. Vannak hobbijaim, sőt kötelességeim is, ugyanis tanuló vagyok. Igen, számolgatom a kalóriát, és igen, lehet, hogy csirkét eszem rizzsel, de ha nekem így a jó, az neked miért fáj? Miért kell ilyen előítéletesnek lenni? Elég lett volna annyit írni, hogy ,,Nem, nekem nem tetszik" és pont. Nem kéne porig döngölni a másikat, mert szeretne izmos lenni. Bocs, hogy én így tetszem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!